Vučiću se obratila SESTRA ranjenog Srbina: Uradite sve dok ne bude kasno, da ne iznosimo decu u sanducima

"Željna sam svog sina i svojih unučića"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/fb, Printscreen/PRVA

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je u Rašku, a podignuta je i borbena gotovost Vojske Srbije. U toku je sastanak predstavnika Srba sa KiM i Vučića, a predsedniku se, između ostalih, obratila i sestra od strica ranjenog Srbina:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ja sam Dragica Milović iz Leška, sestra od strica Srećka Sofronijevića. Ja ne znam više šta da kažem. Radila sam u južnom delu, kamenovani, isterivani, na svaki način matretirana. Ja ne znam više šta da radimo. Meni je sin morao da ode s Kosova. Željna sam svog sina i svojih unučića. Da li moram i ja da napustim svoje ognjište, da li moram da sahranjujem braću ko 1999? Da li ćete vi gospodine predsedniče stati iza srpskog naroda i vojni vrh ili mi sami da se organizujemo kao što smo branili most mesecima, bili na barikadama, prežvljavali sve i svašta. Došli smo u situaciju da nemamo lekove, da moramo da dolazimo u Rašku, da nemamo državne ustanove, nemamo apoteke – rekal je Dragica i dodala:

Foto: Pritnscreen/PRVA

– Ne možemo lek da uzmemo u Kosovskoj Mitrovici, Zvečanu na recept, moramo da platimo taksi do Raške da bismo uzeli lek, jer nemamo ni prevoz i to su nam ukinuli. Ukinuli su nam i firme. Inače sam radnik Trepče, gde već dugo ne mogu da uđem da radim. Žalosno je, mnogo je naroda poput mene u bedi i sirotinji, a još više u strahu za svoju decu. Ako ikako možete stanite uz svoj narod dok nije kasno, da ne bude „Oluje“, da ne bude progona i da ne iznosimo svoju decu u sanducima – završila je Dragica.

Sastanak predsednika VUčića sa Srbima sa Kosova možete pratiti UŽIVO klikom OVDE.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar