“Plašim se druge TRUDNOĆE”: Nadežda Biljić progovorila o postporođajnoj DEPRESIJI i strahovima

Par je otkrio da su u jednom trenutku bili zabrinuti za zdravlje svog naslednika Longa

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Poznati rijaliti par, pevačica Nadežda Biljić i njen izabranik Toma Panić otvoreno su progovorili o detaljima svog odnosa, porodičnom životu, ali i jednoipogodišnjem sinu Longu.

Par je u ispovesti za Alo otkrio da su u jednom trenutku bili zabrinuti za zdravlje svog naslednika Longa, koji je, kako su ispričali, stvorio svoj svet u kom nikoga nije primećivao.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Bili smo u Tiršovoj, radili smo neka ispitivanja, jer u jednom periodu naš sin nije znao ni ko su mu mama i tata, nije imao nikakvu reakciju. Stvorio je neki svoj svet u kojem nikoga nije primećivao. Hvala Bogu, u poslednje vreme je na nas počeo da obraća pažnju, da se igra, da šeta, da reaguje – rekao je Toma, a potom dodao:

– Planiramo da pošaljemo njegov DNK u Sloveniju jer želimo sve da ispitamo da bismo znali šta nas čeka u budućnosti kada je reč o njegovom zdravlju. Želim da znam sve o njemu da bih mogao da mu pomognem. Ništa nije strašno, nijedna bolest niti dijagnoza, ako na vreme saznaš za nju.

Nadežda je potom iskreno progovorila o proširenju porodice, priznavši da se tokom prve trudnoće suočila sa problemima zbog kojih se plaši da ponovo ostane u drugom stanju.

– Prva trudnoća mi je bila jako teška i jako se plašim druge trudnoće. Ja sam još uvek u ozbiljnoj postporođajnoj depresiji. Fokusirana sam samo na Longa, frka mi je da da ponovo ostanem u drugom stanju. Bojim se da će i druga trudnoća biti teška – iskreno je priznala Nadežda.

Par koji se verio pre nekoliko meseci, ovom prilikom progovorio je i o venčanju.

– Hoću prvo da svedem život kako treba, možda sam ja toliki perfekcionista da preterujem u nekim stvarima. Ne želim da dozvolim neke stvari, da mi sutra neko kaže “bila je sarma dobra ili nije bila sarma dobra”. Ne pravim svadbu zbog drugih ljudi, napravićemo to u nekoj maloj, porodičnoj atmosteri. Ne pravim svadbu da bih zaradio na njoj – ispričao je Toma.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar