Organizovala žurke za mlade, pa ih gledala dok su imali odnose, a ovo je NAJGORE što je uradila

Suočava se sa više optužbi za teška krivična dela

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Šenon O'Konor, Foto: Ada County Sheriff's Office

Šenon O’Konor (47) iz Kalifornije optužena je da se bavila organizacijom tajnih pohotnih žurki za tinejdžere, gde bi ih napijala, davala im kondome i ostala kontraceptivna sredstva, a potom ih gledala kako imaju s*ksualne odnose.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Prema sudskim dokumentima, ona je u jednom trenutku bila u spavaćoj sobi kada je 15-godišnjak “jahao” i pipao devojku koja je bila prijateljica njenog sina.

Ona je žurke pravila u strogoj tajnosti, a za to čak nije znao ni njen muž.

Na žurkama su uglavnom prisustvovala deca od 14 i 15 godina, a mnogi od njih su se na tim okupljanjima prvi put napili i imali s*ks, prenosi Njujork post.

– Deca su umela i da preteraju, pa da povraćaju, pa čak se i onesveste od prevelike količine alkohola. Bilo je potrebno mnogo hrabrosti kod te dece da je raskrinkaju i izađu u javnost kako bi podelili ove uznemirujuće sadržaje. Kao roditelj sam šokiran, a kao tužilac odgovoran sam da ovakve osobe koje ugrožavaju decu privedem licu pravde – navodi tužilac Džef Rozen u saopštenju.

Šenon O’Konor, Foto: County of Santa Clara Office of the District Attorney

Šenon O’Konor je od sredine 2020. do početka ove godine priredila nekoliko žurki u jednoj iznajmmnenoj vikendici u čast svog sina i njegovih prijatelja, a vršila je pritisak na prisutne da razvrat drže strogo u tajnosti.

Jednoj 14-godišnjakinji je pretila kako će prošititi lažne glasine o njoj u koje će svi poverovati ukoliko otkrije šta se događa na tim okupljanjima.

Na jednoj zabavi je, čak, gurnula kondom u ruke jednog 14-godišnjaka i gurnula ga u sobu gde je jedna 15-godišnjakinja ležala mrtva pijana.

Šenon se suočava sa krivičnim delima uključujući zlostavljanje dece i s*ksualno zlostavljanje. Takođe joj se na teret stavlja i optužba za prevaru u iznosu od 120.000 dolara neovlašćenih troškova na kreditnoj kartici firme u kojoj je radila.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs, New York Post

Komentari (4)

  1. sve to bi imala da je upisala koledž. kao što reče jedan momak kada su ga pitali ,čega se seća iz koledža, odgovor je bio. pića, droge i seksa do iznemoglosti.

    Odgovori

Ostavite komentar