Đilas u svojim novinama organizovao NAPADE na Boška: Sve zbog ISTINE koju je rekao o njegovoj Mariniki

Turajlić je za Đilasov medij čak izjavila da ne bi želela da živi u Obradovićevoj Srbiji u kojoj bi stavovi Marinike Tepić bili anatemisani

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Lider Stranke slobode i pravde, Dragan Đilas organizovao je napad iz sujete na svog kolegu i lidera Dveri, Boška Obradovića samo zato što ne može da mu oprosti što je rekao istinu o tome šta njegova pulenka Marinika Tepić misli o srpskom narodu.

Naime, na portalu pod njegovom uredničkom kontrolom osvanuo je tekst sa naslovom “Gligorijević: Dveri rasturale tribine Marinike Tepić; Turajlić: Ne bih želela da živim u Srbiji Boška Obradovića” u kojem su novinarka nedeljnika Vreme, Jovana Gligorijević i profesorka u penziji, Srbijanka Turajlić osule paljbu po lideru Dveri.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Turajlić je za Đilasov medij čak izjavila da ne bi želela da živi u Obradovićevoj Srbiji u kojoj bi stavovi Marinike Tepić bili anatemisani.

Foto: printscreen

Podsetimo, lider Dveri, Boško Obradović razotkrio je “politički kostur” potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić, koja je desna ruka Dragana Đilasa.

Obradović je u emisiji pitao voditeljku kako može neko ko je patriota da glasa za Mariniku Tepić, koja je u Narodnoj Skupštini glasala za Rezoluciju o genocidu u Srebrenici. On je još i naveo da Tepićeva uopšte nije novo lice u politici kako je neki propagiraju.

– Kako mislite da je nov neko ko je bio pokrajinski sekretar u Vladi Bojana Pajtića, u vreme Demokratske stranke, ko je bio član Lige socijaldemokrata Vojvodina Nenada Čanka i ko je sa nekolicinom narodnih poslanika predložio donošenje Rezolucije o genocidu u Srebrenici u Narodnoj Skupšitini. Je l mislite da će neko ko je patriota da glasa za Mariniku Tepić, da pobedi Vučića, to je ljudi nerealno – izričit je bio Obradović.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Neces ziveti u Boskovoj Srbiji, budi sigirna. Ali, neces ni u ridjoj, I dalje ces primati penziju od AV,a ridji ce te dotirati kada god budes recita, kao sada.

    Odgovori

Ostavite komentar