Suzana Jovanović ISPROZIVALA voditeljku usred emisije: “Na šta to LIČIŠ?!”

Iskoristila je gostovanje da se našali sa Vesnom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: Printscreen/Youtube

Voditeljka Vesna Milanović, u emisiji u kojoj je gostovala Suzana Jovanović, prisetila se anegodote koju je doživela sa pevačicom i izazvala smeh u studiju.

Naime, na početku emisije, Suzana je priznala da svaki put kada na televiziji gleda emisiju u kojoj je gostovala, kritikuje svoj izgled.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Kamera uvek malo doda, a ja nisam visoka pa mi noge izgledaju strašno debelo. I onda me Sale teši da mi ne fali ništa – rekla je pevačica, a onda se voditeljka emisije “Zvezde Granda Specijal” Vesna Milanović prisetila anegdote koju je doživela sa Suzanom.

– Spremam se ja za emisiju i kaže meni naša frizerka Vesna iz “Granda” da bi mogla malo za promenu da mi skloni šiške sa čela. I budemo mi oduševljene kako ja izgledam, ja sva ponosna vodim emisiju kad stiže poruka od Suzane: ”Na šta to ličiš, sram vas bilo, šta ste to uradili”, i ja to više nikad ne uradim – ispričala je Vesna.

– Ali nama dvema ne stoji da sklonimo šiške sa čela. Ja sam to probala par puta kod kuće ali to izgleda katastrofa. Nisam ja to rekla Vesni što je ne volim nego zato što sam joj prijatelj – objasnila je Suzana kroz smeh.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar