Frančesko Toti šokirao javnost: Maštao da igra samo u jednom italijanskom velikanu – a to nije Roma!

Italijan je celu igračku karijeru proveo u Romi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/ALESSANDRO DI MEO

Legendarni kapiten Rome Frančesko Toti u intervjuu za “Gardijan” otkrio je neke neke zanimljive detalje iz svoje karijere.

Toti je celu igračku karijeru proveo u Romi, ali iako njegov rastanak sa klubom nije bio baš najblistaviji, on je otkrio da je kao klinac maštao da igra za Milan zbog njihove atraktivne igre.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, njemu je kada je imao 12 godina došao u kuću direktor Milana Ariedo Braida, kako bi ga nagovorio da pređe u Milan.

– Milan je tada bio najuzbudljivija ekipa koju sam ikada gledao, možda i jedina za koju sam maštao da igram. Uvek je moja odluka bila gde ću nastaviti karijeru. Iako sam bio jako mlad, tada sam znao gde ću igrati u budućnosti i to je bila samo Roma – kazao je Toti.

Bivši italijanski reprezentativac je takođe još jednom komentarisao o ponudu Real Madrida u leto 2006., nedugo nakon što je s ‘Azurima’ postao svetski prvak.

– Naravno da sam razmišljao o ponudi Reala. Bio je to jedini klub u koji sam mogao otići iz Rome. Dugo sam razmišljao, ali iskreno sam poslušao srce i ostao u Romi. Ovo su neke stvari od kojih ne možete pobeći. Iskustvo izvan Italije moglo bi biti dobro za mene i moju porodicu, ali Roma je bila za mene najvažnija.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar