Britni Spirs piše knjigu o UBIJENOJ devojci: Otkrila sve DETALJE, fanovi ubeđeni da piše o sebi

Pevačica je napokon riješila da otkrije istinu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Parisa / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Duh iz njene knjige pomoću molitve pronalazi način izlaska i devojka mora da se suoči s brojnim stvarima iz stvarnog sveta.

Pevačica Britni Spirs piše knjigu o ubijenoj devojci i otkrila neke detalje priče koja će u narednom periodu, kako je najavila, ugledati svetlost dana.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Pišem knjigu o devojci koja je ubijena. Njen duh zaglavio je u limuzini zbog traume i boli, a devojka ne zna kako da pređe u svet koji poznaje. Nakon što je tri godine bila zarobljena u limuzini, postojanje njenog duha zavisi o odrazu iz ogledala – započela je Britni.

– Nema nikoga kome može da veruje, ali nešto se dogodi i ona shvati kako da pređe u svet u kojem joj je porodica. Kada njen duh izađe iz limuzine ona mora da odluči hoće li otići do ljudi koji su je ubili ili stvoriti potpuno novi život. Više joj nije potrebno ogledalo – napisala je pevačica na Instagramu.

Duh iz njene knjige pomoću molitve pronalazi način izlaska i devojka mora da se suoči s brojnim stvarima iz stvarnog sveta, između ostalog ponovo mora da nauči da piše svoje ime, no druge detalje iz knjige Britni nije htele da otkriva.

Foto: Jen Lowery/SilverHub / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pevačicini pratioci na Instagramu oduševljeni su činjenicom da ona piše knjigu, pa su se u komentarima nizale reči podrške, ali i mišljenja da zapravo piše o sebi.

“Ovo je priča o devojčici imena Britni”, “Bestseler u nastajanju”, “Predivan način da iskažeš što osećaš. Možeš ti to”, “Bravo Britni, ne mogu da dočekam da pročitam knjigu”, “Ova knjiga zvuči odlično”, “Imam osećaj da zapravo piše o sebi, kroz šta je sve prošla, tužno”, nizali su se komentari.

Podsetimo, pevačicin otac Džejmi Spirs suspendovan je sa mesta staratelja, čime je Britni postala slobodna, nakon skoro 14 godina borbe. Na mesto Britninog oca došao je Džon Zabel, računovođa kog su izabrali Britni i njen advokat, da privremeno nadzire njene finansijen otac Džejmi Spirs suspendovan je sa mesta staratelja, čime je Britni postala slobodna, nakon skoro 14 godina borbe. Na mesto Britninog oca došao je Džon Zabel, računovođa kog su izabrali Britni i njen advokat, da privremeno nadzire njene finansije.

Iduće ročište za preispitivanje prestanka njenog starateljskog prava zakazano je za 12. novembar.

BONUS VIDEO:



Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar