“Varao me sa mojom majkom dok sam se PORAĐALA”: Šokantna ispovest tiktokerke, evo kako je OTKRILA (VIDEO)

Nakon dva, tri dana ona i sin su otpušteni iz bolnice

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TikTok/Printscreen

BritankaAlisa Harison (21) šokirala je pratioce ispričavši kako ju je pre tri godine bivši dečko Rajan, s kojim je provela sedam godina, varao dok je ona u bolnici rađala njihovo prvo dete i to s njenom mamom.

– Početak moje veze s Rajanom bio je savršen, stalno smo bili zajedno i nismo mogli ni par sati jedan bez drugog – priča Harison u svom videu koji je za samo nekoliko dana pregledan neverovatnih 12 miliona puta.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nakon nekog vremena je, kako kaže, Rajan počeo da je vara, no ona mu je sve opraštala verujući da će se promeniti.

– Znao je doslovno da plače i da me moli da ne odem – prisetila se Harrison, kojoj su početkom februara 2018. počeli jaki trudovi pa je otišla u bolnicu. Nekoliko puta je, kaže, pokušala da nazove Rajana koji se dugo nije javljao, a kad ga je napokon dobila rekao joj je da mu je nešto iskrslo i da verovatno neće uspeti da dodđe na vreme i da bude s njom za vreme porođaja.

– Nekoliko sati nakon porođaja došao je da vidi mene i bebu, a izgledao je normalno, ništa mi u njegovom ponašanju nije bilo čudno – kaže 21-godišnjakinja.

Nakon dva, tri dana ona i sin su otpušteni iz bolnice, a Rajan je došao po njih i opet je izgledao normalno, čak uzbuđeno jer prvi put kući vodi i svog sina.

– Tek dve godine kasnije komšinica mi je rekla da želi nešto da mi pokaže. Imala je snimak s kamere ispred moje kuće na kojoj se vidi kako moja mama nekoliko puta dolazi i odlazi dok sam ja bila u bolnici, što mi je bilo jako čudno – rekla je, a instinkt joj je govorio da tu nešto “ne štima”.

Zato je, kaže,odlučila da pregled Rajanove poruke među kojima je, osim prepiske sa njenom mamom, pronašla i mamine golišave fotografije… Kad je to pokazala Rajanu, nije mu preostalo ništa nego da prizna.

– Bila sam slomljena i mesecima sam krivila sebe – priseća se devojka koja je odmah odlučila da prekine sve veze s Rajanom i majkom, pa je nju nazvala i rekla da ne želi više nikad da je vidi, a njemu bacila stvari kroz prozor i izbacila ga iz stana.

@alyssa_mae1320Seems as my last one got removed for violation ???✊✊✊♬ original sound – Alyssa-Mae Harrison

To joj je, kaže, bila najbolja odluka u životu, a s tim su se složili i njeni pratioci na TikTok-u, kojima je njena priča bila toliko šokantna da su mnogi mislili da je reč o neukusnoj šali, prenosi “Mirror”.

Onima koji možda sada prolaze kroz neku sličnu izdaju partnera i druge bliske osobe 21-godišnjakinja savetuje da takve stvari nikako ne praštaju.

– Verujte mi, takvi se ljudi ne menjaju i samo ćete sebi da napraviteo loše ako s njima ne prekinete svaki odnos – rekla je i poručila svima da “stave sebe na prvo mesto i da se nikad ne zadovolje sa manjim od onog što zaslužuju”.

BONUS VIDEO:



Izvor: The Mirror

Komentari (2)

  1. Zanimljivo. Ona u 20-oj raskinula sa momkom sa kojim je od 13-te. Poradjala se sa nepunih 18... Kako je pevao Dino- Prgava familijo

    Odgovori
  2. Ništa novo za čuti,jer poznajem lično gospodina,koji je dugi niz godina svoju suprugu varao sa njenom majkom,

    Odgovori

Ostavite komentar