Ovaj ČOVEK je bio Stefanovićeva veza sa opozicijom: Prenosio informacije, pa Aleksić LAGAO o “Jovanjici”

Sve je rađeno sa ciljem kriminalizacije Andreja i Aleksandra Vučića

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Nebojša Stefanović, aktuelni ministar odbrane, vodio je grupu zaverenika čiji je cilj bio rušenje s vlasti predsednika Aleksandra Vučića. Stefanović se, kako navode naši izvori, posle posete SAD u maju 2019. godine vratio u Srbiju zavrbovan od jedne strane obaveštajne službe. Po nalogu koji je dobio od te službe, Stefanović kreće u akciju uklanjanja predsednika Vučića, o čemu je Objektiv ekskluzivno pisao.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

ŠUROVAO S JEREMIĆEVCIMA

Veza Stefanovića sa opozicijom, kako saznajemo, bio je njegov blizak saradnik u MUP i bivši načelnik Uprave granične policije Bogoljub Živković, koji je poverljive informacije iz policije prenosio potpredsedniku Narodne stranke Miroslavu Aleksiću na sastancima u jednom restoranu.

Upravo to je i razlog što je Aleksić u javnost izlazio s neistinama o aferi “Jovanjica”, a sa ciljem kriminalizacije Andreja i Aleksandra Vučića. Prvi plan zaverenika bio je da prisluškivanjem i praćenjem predsednika Srbije, njegovog brata Andreja i sina Danila dođu do bilo kakvih dokaza o njihovim eventualnim kriminalnim aktivnostima.

Praćeni su i svi oni koji su bili u komunikaciji s Vučićima, pa je tako na merama bio i prijatelj Andreja Vučića koji radi u jednoj državnoj instituciji, a koji nikad u životu nije prekršio zakon, čak nije imao nijedan saobraćajni prekršaj, ali praćen je kao kriminalac.

BONUS VIDEO

OSTATAK OVE I DRUGE AKTUELNE PRIČE PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 9. I 10. OKTOBAR

Foto: Objektiv.rs

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar