Profesorka rekla đacima da ne nose “IDIOTSKE” maske, pa najurena iz škole: Njen komentar zgrozio je sve

Pokušala je da na pogrešan način utiče na najmlađu populaciju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/wilderwhimsy

Profesorka u osnovnoj školi u Kaliforniji dobila je otkaz bez prava na poslednju platu kada je savetovala đake, uprkos propisanim merama, da ne nose maske zbog epidemije koronavirusa.

U Kaliforniji, kao i svim drugim američkim državama već više od godinu dana na snazi je pravilo koje kaže da deca u školama moraju da nose maske, čak i tokom odmora, kao i da su profesori dužni da ih imaju, prenosi meaww.com.

Tifani Vajlder se oglušila na to. Ne samo da je ona dolazila danima bez maske, nakon čega je prijavljena i za to, već je i deci govorila da ne budu “idioti” što nose maske.

– Odbijam da budem deo mase koja ne razmišlja i povinuje se interesima farmaceutskog lobija sveta – napisala je Tifani u poslednjem postu na Instagramu pre dobijanja otkaza.

Nakon što joj je uručen otkaz, ona je na Instagramu otišla i korak dalje.

– Ne kajem se! Deci je ispran mozak jer nisu u stanju da dovode odluke starijih u pitanje. Nisam jedina koja tako misli u školi. Sve će uskoro izaći na videlo. Ovo zlo sa maskama mora stati – napisala je Tifani.

Jedan od kolega iz škole u kojoj je predavala ostavio je komentar savetujući joj da se ne bruka javno više, već da teorije zavere zadrži za sebe.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar