“SRAM ga bilo!” Potez takmičara “Slagalice” RAZBESNEO Srbiju: Njegove reči su svi osudili (VIDEO)

Mladi Pavle je izborio prolazak u polufinale, a Radomir nije mogao da podnese poraz

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen/RTS

U najnovijoj epizodi popularnog kviza “Slagalica” reči jednog poraženog takmičara izazvale su lavinu komentara na društvenim mrežama, a najviše su tviteraši “opleli” po dotičnom.

Naime, revanš partija između dva takmičara bila je napeta, ali se završila sa veoma nesportskom izjavom “crvenog takmičara” Radomira Jocića koju je uputio znatno mlađem protivniku Pavlu Rupniku.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Mladi Pavle je izborio prolazak u polufinale, a Radomir nije mogao da podnese poraz pa je rekao:

“Ja sam igrao sa trećinom gasa, vidi se po rezultatu. Sreća je odlučila, u asocijacijama. Najbitnija je sreća, u svim kvizovima”, rekao je poraženi i razbesneo tviteraše!

“Sram da ga bude zbog ovoga, a malom svaka čast, baš mi je bilo drago kad ga je dobio”, “Nikad ni za koga nisam navijala kao za malog. Em je presimpatičan, veoma kulturan, em mi je bilo bitno da pobedi starijeg gospodina”, “Kakva uličarska gestikulacija”, “Seljačino, bravo mali”, samo su neki od komentara besnih tviteraša.

Pogledajte tenutak zbog kojeg mreže “gore”:

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (12)

  1. I ja sam navijala za Pavla ali ni ovaj covek nije rekao nista strasno. Samo ste preuvelicali njegove reci. Sve ste culi samo niste da je rekao da na mladima svet ostaje

    Odgovori
  2. Сељак је географски појам, а сељачина карактерна особина. Огромна разлика.

    Odgovori

Ostavite komentar