DNEVNI HOROSKOP

Horoskop za 8. oktobar: DEVICA bi trebalo da menja taktiku sa partnerom, JARAC da troši manje novca

Bik svojim ponašanjem zbunjuje emotivnog partnera

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/Free-Photos

OVAN
Usklađeni ste sa obavezama koje su ispred vas. Imate sjajaniu dinamiku i nije vam važno koliko imate obaveza. Nije potrebno da narušavate određenu emotivnu rutinu, iako danas to želite. Potrebno je da nemate “iskakanje”. Zdravlje je veoma dobro.

BIK
Stabilni ste u poslu jer imate veliku podršku kolega. Ipak je potrebno i da vi ispoštujete neko tuđe mišljenje. Svojim akcijama i delovanjem danas uznemiravate partnera. Veoma ste čudni, a on vas ništa ne razume. Dovedite svoje stanje u balans.

BLIZANCI
Danas ste previše haotični i nejasni sami sebi u pogledu prohteva i poslovnih zadataka. Slušajte intuiciju, jer tako manje grešite u odlukama. Oslobođeni ste od jakih ljubavnih energija, jer ste danas našli balans. Nemate zdravstvenih problema.

RAK
Manje mašte i osećajnosti može vam dosta poboljšati poslovni dan. Dobra energija vas obnavlja i imate sve šanse da postignete rezultate. Vratili ste poverenje u partnera. To je dovoljno da se danas osećate baš odlično. Zdravlje je veoma dobro.

LAV
Danas ste magnet za neverovatne i čudne osobe i to vas izluđuje. Svi nešto zahtevaju i traže od vas. Osećate se veoma iscrpljeno. Bežite tokom dana od svih u svoj svet ljubavi, gde se osećate najbolje i zaštićeno. Imate manji problem sa vidom.

DEVICA
Dabas ste u skladu sa svojim potrebama i ne marite mnogo za potrebe drugih bliskih ljudi. Imate pravo da budete prvi na listi prioriteta, ali ne toliko sebično. Izabrali ste pogrešnu taktiku sa partnerom , zato vam je stresno. Odlično zdravlje.

Mesečni horoskop za OKTOBAR: Izdržite iskušenja tokom prve polovine meseca, posle toga stižu rešenja

VAGA
Nađite meru na poslovnim sastancima jer ste prezahtevni i nemate uspeha u realizaciji, budite skromniji. Ako ste i dalje usamljeni, izgleda da imate visoke kriterijume ili je problem je u pogrešnim osobama. Solidno je vaše opšte stanje zdravlja.

ŠKORPIJA
Venera je napustila vaš znak i sada je vaše zadovoljsvo poslom promenljivo. Rešite problem iz prošlosti i bolje ideje idu kod vas. Imate veliki problem sa fleksibilnošću, pa su ljubavni odnosi danas napeti. Nemate veće zdravstvene tegobe.

STRELAC
Niste koncentrisani a sve radite sami zato posle zovete pomagače. Nemojte biti tvrdoglavi. U ljubavi Venera ulaskom u vaš znak donosi bolje vibracije. Vraća vam se stari žar i strast a vi počinjete da širite ljubav. Zdravlje je solidno.

JARAC
Danas imate neobične ideje da krenete, pa se zaokrenete i stanete. Ništa vam nije jasno, jer ne vidite kuda idete. Imate negativan dan kada je novac u pitanju. Manje trošite, da ne bi sve platili mnogo više. Veoma ste osetljivi. Više se krećite.

VODOLIJA
Nemate problem na poslu, nego problem sa osobama sa posla. Zato povedite računa kada nešto želite da kažete, nisu svi spremni da vas saslušaju. U ljubavi znate vašu pravu potrebu, ali ipak je menjate za nešto drugo. Odlično je opšte zdravlje.

RIBE
Danas ste previše euforični, pa se ne snalazite najbolje na poslu. Mnoge stvari prolaze pored vas, jer ih ne primećujete. Borite se sa obavezama. Emotivno ste veoma dezorijentisani ceo dan. Ipak, odlično je danas za druženje. Zdravlje dosta dobro.

Piše astrolog Vesna Trajković

Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar