Ovo je trudnica koja je UMRLA od posledica korone u Nišu: Neutešan otac kroz plač opisao TRAGEDIJU (FOTO)

Jovana je dobila povišenu temperaturu, ali nije želela da ide kod lekara jer je mislila da je u pitanju obična prehlada

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Privatna arhiva

Jadan ja. Čime sam ovo zaslužio? Bog mi dao, pa uzeo moju Jovanu. Umesto da pravimo svadbu, pripremamo pokop. Ne želim da živim.

Hoću da se obesim i da budem sa mojim anđelom, ovako za Objektiv kaže uplakani otac preminule trudnice Jovane Petrović (20) iz Knjaževca Bojan Petrović, koji ne može da poveruje da je njegova jedinica zauvek zaklopila oči.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

OD BRONHITISA DO TEŠKE UPALE PLUĆA

Bojan, kog smo pozvali dok je u pogrebnom preduzeću pripremao sahranu za ćerku, uplakano priča da ništa nije ukazivalo na ovakvu tragediju.

– Jovana je bila u četvrtom mesecu trudnoće i kao i svaka trudnica, redovno je išla na ginekološke preglede. Dobro je podnosila drugo stanje, pa je odlazila na posao do poslednjeg dana. Nije bila vakcinisana, a bila je u stalnom kontaktu sa mušterijama. Jadno moje dete – kaže nesrećni otac.

Foto: Privatna arhiva

Prema rečima našeg sagovornika koji je pre dva dana izašao iz kovid bolnice u Kruševcu, nakon devetodnevne borbe sa koronavirusom, Jovana je dobila povišenu temperaturu, ali nije želela da ide kod lekara jer je mislila da je u pitanju obična prehlada.

– Temperatura se nastavila i posle dva dana, bila je malaksala, teško je disala, suvo je kašljala, pa smo je odmah odveli doktoru. Testirali su je na koronu i bila je negativna. Međutim, urađen je drugi test, koji je bio pozitivan, pa je zbog svog stanja hitno prebačena u Niš – priseća se otac.

Piše: Sanja Radovanović

Ostatak ove i ostale aktuelne priče pročitajte u sutrašnjem izdanju štampanog Objektiva

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar