Dara Bubamara NEUTEŠNA nakon očeve smrti: “Svakog dana ide na GROBLJE i priča sa roditeljima, mnogo pati”

Pevačicu je ovo potpuno dotuklo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TV Pink/printscreen

Pevačica Dara Bubamara pre 10 godina je ostala bez majke Milice, a nedavno joj je preminuo i otac Pero, što ju je potpuno dotuklo.

Pero Adžić vodio je bitku sa koronavirusom, ali nažalost, nije uspeo da preživi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Dara je i dalje u stanju šoka, ona nikako ne prihvata da više nema ni tatu. Preteško joj je, ne postoje reči koje mogu da je uteše. Kada joj je preminula majka ona se baš vezala nekako još više za oca. Kada se razboleo i saznao da ima kovid, Dara je svaki dan išla u crkvu i molila se za njegov oporavak, u njenoj glavi nije ni postojala opcija da može da ga izgubi, što se nažalost desilo. Ide svaki dan na grob majke i oca, ostaje nekad i po dva sata tamo, priča sa njima, mnogo pati. Pero joj je stalno govorio šta god da mu se desi da nikad ne odustaje od svog posla, da ima sina na kog mora da misli i da ne sme da ga razočara i da pada u depresiju. Znao je on koliko će joj njegov odlazak teško pasti, zato je i pripremao na sve to. Jeste Dara jaka kao stena, ali samo saznanje da je ostala bez oba roditelja je razara. Biće dobro, ali treba da tuguje jedno vreme, bolje i da izbaci sve iz sebe, lakše će joj biti – rekao je izvor blizak pevačici za Star.

– Prija joj da bude sa Kostom ili sama, smeta joj sad bilo ko, pa je i ne smaramo. Čujemo se porukama i to je to, neka je, moramo da jepustimo da se digne. Teški su ti momenti – dodaje izvor.

Dara se kratko oglasila ovim povodom.

– Teško mi je, ne znam gde sam, otišao je neko koga sam najviše na svetu volela, oba roditelja sam izgubila – rekla je tada Dara, kroz suze.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Star

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar