Srpski tinejdžer blista u Nemačkoj: Motika kuca na vrata prvog tima Bajerna

"Na početku sam, moram da nastavim u ovom ritmu"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Oryk HAIST/SVEN SIMON / AFP / Profimedia

Nemanja Motika, tinejdžer iz redova minhenskog Bajerna koji bi trebalo u budućnosti da nastupa za reprezentaciju Srbije, kuca na vrata prvog tima bavarskog giganta.

On se odazvao selektoru omladinske reprezenatcije Srbije, a pre toga je bio u sjajnoj formi nastupajući za drugi tim Bajerna.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

On je postigao čak 13 golova u četvrtom rangu Nemačke, pa se uveliko piše o tome da bi uskoro trebalo da dobije poziv i A tima.

Nemački mediji javljaju da je pitanje samo vremena i tajminga da Motika ostane “gore”, gde je već igrao kod trenera Julijana Nagelsmana tokom priprema, a ranije i trenerio kod Hansija Flika.

– Nivo Bajerna je veoma viok, svi rade na tome da jednog dana zaigraju za prvi tim. Na početku sam, moram da nastavim u ovom ritmu – rekao je Motika jednom prilikom.

Motika je tek u drugoj seniorskoj sezoni, a pod vođstvom trenera Martina Demikelisa uspeo je da upiše pet asistencija i već sada pokaže da je prevazišao ligu i drugi tim Bajerna.

Eksploziju je imao i za “Orliće” tako što je jedini bio strelac na debiju protiv Rumunije pre četiri meseca.

Momak kome su roditelji Srbi iz okoline Sarajeva, a rođen je u Berlinu, zajedno sa mlađim bratom Nikolom, takođe članom Bajernom, izabrao je Srbiju ispred Nemačke.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar