Ovo je DOKAZ da novinari KRIK-a lažu: Ministar Mali objavio fotografiju koja sve objašnjava (FOTO)

Mali je ocenio da priča o 24 stana zapravo nije prava tema onim ljudima koji se time bave već, kako je rekao, prava tema je to što ne mogu da nađu računa Aleksandra Vučića kojih naravno nema

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TANJUG/ ZORAN ZESTIC/ nr,Pritnscreen

Ministar finansija Siniša Mali objavio je na svom Fejsbuk profilu dokaz o lažima novinara portala Krik.

Novinarka portala Krik, Vesna Radojević, objavila je juče na svom Tviter profilu kako njihovoj redakciji nije poslata pozivnica na konferenciju za medije koju je juče ministar Mali održao u Skupštini Srbije.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ipak, ministar Siniša Mali objavio je na svom Fejsbuk profilu dokaz da je najava za konferenciju uredno poslata svim redakcijama, pa tako i portalu Krik.

– Novinarima internet portala Krik uredno je poslata najava za jučerašnju konferenciju za medije, kad i svim drugim redakcijama. Na konferenciji je prisustvovalo dvadesetak redakcija, ali ne i novinari Krika, kojima je očigledno važnije da idu da se slikaju po televizijama i da šire svoje laži, nego da dodju na događaj.

– Dakle, novinari tog portala opet lažu. Ovoga puta, tako što pišu po tviteru kako im nije upućen poziv. Ipak, uprkos svim njihovim pokušajima, istina na kraju uvek izađe na videlo – napisao je ministar Mali.

Foto: Printscreen

Podsetimo, juče je ministar finansija Siniša Mali održao konferenciju za medije u Skupštini Srbije na kojoj je, osim o setu ekonomskih mera, odgovarao i na o optužbe koje je izneo Krik.

Tako je na temu o navodna 24 stana koje ima u posedu, zamolio novinare Krika da “prestanu da lažu” i da on nije “ni Dragan ni Gojko Đilas”.

– Pa gledajte na tu temu oko 24 stana. Zamolio bih one koji se bave tom temom da prestanu da lažu. Tako mogu da kažu da imam 240 ili 2.400 stanova. Nema nikakve razlike. Imam jedan stan koji sam uredno prijavio i tamo idem sa decom na letovanje. Ja nisam ni Dragan Đilas, niti sam Gojko Đilas. Ja sam ovde zbog drugih tema, jer se borimo za bolju budućnost građana – rekao je ministar.

Mali je ocenio da priča o 24 stana zapravo nije prava tema onim ljudima koji se time bave već, kako je rekao, prava tema je to što ne mogu da nađu računa Aleksandra Vučića kojih naravno nema.

– Tema je kako skrenuti pažnju sa Dragana Đilasa, sa njegovih ofšor kompanija, sa Gojka Đilasa. Nije problem njima da meni izmisle 24 stana, tema je gde su računi Vučića kojih naravno nema – rekao je Mali novinarima u Skupštini Srbije.

On je poručio novinarima da ako postoji nešto što nije urađeno u skladu sa zakonom sa svim dokumentima koji to dokazuju odu kod nadležnih organa, ali ih je i pozvao da, kako je rekao, prestanu da lažu.

– Molim vas zbog moje porodice i javnosti, prestanite da lažete na tu temu. Odgovorio sam još pre nekoliko godina. Ako postoji bilo šta što nije u skladu sa zakonom, izvolite, imate nadležne organe – naveo je Mali.

BONUS VIDEO



Izvor: Informer

Komentari (1)

  1. Pa šta i da ima 24 stana, a kupio ih je legalno svojim zarađenim parama, a nije ih krao kao Đilas!!!. Mali dobro vodi finansije, što je dodatna pakost i ljubomora kod pojedinaca!!!!.

    Odgovori

Ostavite komentar