NE PREDAJE SE

“Ne želim da se ponašam kao da UMIREM”: Glumica u četvrtoj fazi teške BOLESTI ne odustaje od borbe

Slavna glumica ne predaje se uprkos teškoj dijagnozi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Glumica Šenon Doerti (50), najpoznatija po serijama Beverli Hils 90210 i “Good Morning America”, bori se protiv raka dojke koji je u četvrtom stadijumu. Ipak, uprkos teškoj dijagnozi, ističe kako ne planira da odustane, te svom snagom nastavlja borbu za život.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Nikada ne želim da se ponašam kao da umirem. Samo želim da radim i nastaviću da se borim da ostanem živa – kaže glumica, koja se trudi da što više vremena provodi sa prijateljima i porodicom, a bez obzira na bolest, tvrdi da će nastaviti da radi.

Šenon je priznala da joj se ne dopada činjenica da osobe koje se bore sa nekom bolešću sastavljaju “liste poslednjih želja” i apeluje na sve da prestanu sa pretpostavkom da više ne mogu da rade, već da daju priliku da se dokaže da nisu u pravu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ShannenDoherty (@theshando)

– Mnogi ljudi kojima se dijagnostikuje četvrta faza su na neki način otpisani. Pretpostavlja se da uopšte ne mogu da rade, ili ne mogu da rade punim kapacitetom, a to nije tačno – kaže Šenon.

Podsećamo, glumici je prvi put dijagnostikovan rak dojke u martu 2015., a bila je na mastektomiji u maju 2016. godine. U februaru 2020. godine otkrila je da je bolest u četvrtoj fazi.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar