SEDMIČNA ASTRO PROGNOZA

Nedeljni horoskop od 4. do 10. oktobra: Mlad Mesec od srede pokreće energiju, stižu nam NOVE ŠANSE!

Osim mladog Meseca u znaku Vage, od ove nedelje polako počinje i zaokret planeta koje su retrogradne

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Unsplash/Jeremy Thomas

OVAN

Posao
Niste uzbuđeni oko poslovne problematike jer ste okupirani svojim ličnim planovima. Zato početak nedelje dočekujete sa velikim nestrpljenjem, jer tražite odogovore na postavljena pitanja o budućnosti. Pluton kreće u direktan hod u vašem polju karijere, zato je drugi deo sedmice lakši i bolji jer skidate teret sa poslovnih leđa. Vaše ulaganje u nepokretnu imovinu ima prepreke koje nisu brzo rešive. Pokušajte da se malo više potrudite oko situacija u kojima niste uložili nimalo truda.
Ljubav
Mlad Mesec u Vagi u vašem polju partnerstva najavljuje nove ljubavne priče. Ako imate stalnog partnera, onda ste na testu prilagođavanja. Neki odnosi i dogvori su se poremetili pa je potrebno da usaglasite stavove. Krajem nedelje partnerski odnosi bolji i harmonični.
Zdravlje
Potrebno je da resetujete svoje stanje opšteg zdravlja.

BIK

Posao
Sve je na vama jer ste se pokrenuli na svim nivoima, a na poslovnom ako još niste, eto prilike u ovoj nedelji. Sredinom ovog perioda imate dobre šanse da se promenite ili da promenite nešto na poslu kojim se bavite. To nisu kozmetička rešenja, već dugoročni ciljevi. Zato je sve u vašim rukama i vašoj spremnosti da situaciju menjate na bolje. Jedini problem krajem nedelje možete imati u saradnji sa poslovnim saradnicima, jer se ne razumete, a mislite isto.
Ljubav
Venera 7. oktobra ulazi u Strelca i ako ste bili u tajnoj vezi, nije nemoguće da je prekinete. Nema više tajni, jer ste željni javnosti bar kada je ljubav u pitanju. Sredinom sedmice zauzimate ozbiljan stav po tom pitanju. I to više nije do vaših želja, već do vaših odluka. Slobodni Bikovi osećaju novu energiju koja ih zapljuskuje kao okean. Zato nemojte odbiti poziv za provod ili proslavu. Nikada se ne zna na koga možete da naletite.
Zdravlje
Bolovi u kičmi.

BLIZANCI

Posao
Niko nije više opčinjen ženama, ali ove sedmice isključivo zbog posla. Dobro znate da sve možete da završite preko žena, i to je ono što ćete ove sedmice koristiti. Dobri poslovi ako su žene kao sagovornici preko puta vas. Ovo je sedmica u kojoj imate sreće sa nagradama, tuđim novcem ili ulaganjem.
Ljubav
Venera 7. oktobra ulazi u Strelca i to je dovoljno da više ne morate da budete na tajnim prepiskama. Škorpionske fatalne priče se završavaju, i sada je odlična nedelja da se posvetite pravoj osobi ili pravoj ljubavi. Venera će vam pomoći da razbudite ljubav i budete jako zadovoljni.
Zdravlje
Nemate veće hronične tegobe.

RAK

Posao
Merkur je i dalje retrogradan pa vam se čini da ne možete dalje na isti posao. Ipak, potrudite se da završite započete poslove jer vam to pravi najveći stres. Tokom nedelje imate velike šanse da se napokon namestite i naciljate poslovnu metu. Poslovni odnosi neće imati tolko snažan uticaj na vaš organizam, pa je vreme da se resetujete.
Ljubav
Nedelja počinje zategnutim partnerskim odnosima u kojima niste štedeli grube reči. Zato je ovo period u kome vam zvede daju šanse da se mirite sa partnerom do kraja sedmice. To bolje za vas jer ćete se oboje truditi da popravite stanje inata i tvrdoglavosti. Polako vas napuštaju posesivne i ljubomorne misli.
Zdravlje
Nemate problema sa zdravljem.

LAV

Posao
Okreni – obrni, vama je uvek barem solidno! Trudite se koliko možete, postižete i veće rezultate potpuno slučajno, a to je za vas dovoljno. Venera iz Strelca šalje vam optimizam i zadovoljstvo u svemu što radite. Iako nije sve bajkovito, kod vas su i prepreke kratkog daha. Krajem sedmice malo prilagođavanja poslovnim saradnicima neće da vam donese štetu.
Ljubav
Vreme je da u vašim ljubavnim relacijama zavladaju fini odnosi i harmonično ponašanje. Tako da je ova nedelja uvod u prilično pozitivne i balansirane emotivne odnose. Krajem nedelje imate više vremena da se posvetite partneru, pa ni zabava i provod neće nedostajati.
Zdravlje
Nemate problem na polju zdravlja.

DEVICA

Posao
Ova nedelja donosi promenljivo poslovno okruženje. Neke poslove ponavljate, ne zbog greške, nego zbog promene plana. Imate dovoljno vremena da odredite svoje male dnevne ciljeve. Sredinom perioda polako hvatate korak sa poslovnim prijateljima i neočekivano dobijate nove ponude i projekte.
Ljubav
Iako je vaš vladar Merkur retrogradan, nisu to potpuno loše pozicije u ljubavi za vas. Možete očekivati ljubav iz prošlosti pored partnera koji je sa vama. Znači tajne veze do sredine sedmice, a posle toga malo mira i za vašu dušu. Krajem nedelje potpuno harmonizujete svoj ljubavni adrenalin.
Zdravlje
Dobo se osećate ako nemate hronične tegobe.

VAGA

Posao
Iako ove nedelje prispitujete sve dosadašnje dogovore i nailazite na probleme neće vam nedostajati uporna komunikacija sa budućim poslovnim saradnicima i partnerima. Rešili ste da popravite finasijsko stanje, makar na silu. Krajem nedelje imate velike šanse da uzmete dobar posao i odličan novac.
Ljubav
Kada vas strasti obuzmu, vama se pamet ugasi. Nemojte dozvoliti da vam tajna veza postane opsesija. Zato jer već krajem nedelje može da se završi. Ipak, ne treba izbegavati pozive i ponude za zabavu i provod. Pokušajte da se setite osobe koja bi mogla dugo da drži vašu pažnju. Slobodne Vage imaju šanse da obnove prekinutu ljubavnu vezu.
Zdravlje
Jačajte imunitet.

ŠKORPIJA

Posao
Tek toliko da ne zaboravite lekcije iz finasijskih situacija, ove nedelje brinete o dugovima. Pokušavate da napravite zaokret u karijeri jer i vaš vladar Pluton kreće u direktan hod u znaku Jarca, pa vam je to dodatna motivacija da se transforimišete na poslovnom planu. Krajem nedelje možete očekivati manje prihode.
Ljubav
Nedelja počinje velikim ćutanjem i svađom sa emotivnim partnerom, ali se tokom sedmice ponovi zbližavate. Zato je kod vas aktuelna ljubav, jer je stalno testirate. Niste složni oko jedne bitne stvari, a to su finasije. Mlad Mesec u Vagi donosi vam samo jednu mogućnoost u emotivnim odnosima – a to je saradnja. Krajem sedmice imate potpuno drugačiji obrt na ljubavnom polju.
Zdravlje
Odlično je vaše opšte stanje zdravlja.

STRELAC

Posao
Hteli vi to ili ne, neke okolnosti vas guraju u središte poslovnih događaja. Niste ni svesni koliko ste važni u nekim segmentima, jer su projekti zavisni od vaših rešenja. Venera je od 7. oktobra u vašem znaku i to vam daje dobre poslovne vetrove. Zato imate dovoljno samopouzdanja da dobijete i završite ključne poslovne projekte. Finasije su dovoljno stabilne da ne morate da brinete.
Ljubav
Bez obzira što je Venera gost u vašem znaku, vi ćete se vratiti unazad u prošlu ljubavnu priču. Potrebno je to da bi razrešili nesporazume i finasije sa bivšom osobom. Kada se to reši i ako imate volje da sarađujete, vaši tereti na emotivnom polju mogu ostati iza vas.
Zdravlje
Jačajte imunitet.

JARAC

Posao
Niko vas više od retrogradnog Merkura neće vraćati unazad i to baš na poslovnom planu. Imate celu nedelju za ponavljanje poslovnih zadataka. Zato i nemate vremena ni za šta drugo, sem da se bavite poslom i karijerom. Odlučili ste da se ove nedelje obračunate sa svim zaostalim dugovanjima. Krajem perioda to će vam se i obistiniti.
Ljubav
Ako ste do sada bili sa zauzetom osobom možete se pripremiti za kraj. Ovo je nedelja u kojoj je potrebno da budete na dnevnom svetlu ljubavi. Isto važi i za Jarčeve u vezi ili braku koji su imali ljubavne izlete. Krajem sedmice poboljšavate odnos sa emotivnim partnerom i pokušavate da balansirate odnos.
Zdravlje
Manji problem sa disajnim organima.

VODOLIJA

Posao
Povećan obim posla za vas nije nikakva novost, ali će i finasije biti u blagom rastu. Imate podršku zvezda da dobijete nove, privlačne poslovne ponude. Dobro se spremite za buduće projekte jer mogu postati dugoročni. Krajem sedmice edukacija je poželjna jer tako poboljšavate svoju karijeru.
Ljubav
Ako je nekom potrebno da ga obasja ovo jesenje Sunce, onda ste to vi. Ide vam u korist i ulazak Venere u Strelca pa je vaša ljubavna i emotivna zainteresovanost pojačana. Tajne veze su i dalje naglašene, ali će do kraja nedelje biti zaboravljene ili bar će polako odlaziti u prošlost. Nadajte se novim vibracijama u emotivnom polju.
Zdravlje
Povedite računa o sopstvenom imunitetu i zdravlju.

RIBE

Posao
Naučili ste da budete odgovorni prvo prema sebi. Zato je ovo nedelja koja bi vam donela još veće zasluge, samo ako budete na pravom mestu da ih primite. Pokušajte da ne jurite poslove koji beže, već obratite pažnju na ono što vam se nudi. Razmislite o poslovnoj ponudi koja vam dolazi krajem nedelje.
Ljubav
Promenjljivo raspoloženje utiče na vaš ljubavni i emotivni život. Nezadovoljni ste svojim emotivnim statusom i ne vidite izlaz, jer ga tražite od drugih. Međutim rešenje je duboko u vama, pročitajte ga iz duše. Imate još dovoljno resursa da počnete izpočetka. Slobodni pripadnici Riba imaju veliku šansu da se vrate u emotivnu vezu.
Zdravlje
Imunitet vam je u opadanju.

Piše astrolog Vesna Trajković

Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar