Isplivala RETKA fotografija sa venčanja Dragane Mirković: Pevačica BLISTA od sreće! (FOTO)

Važe za jedan od najskladnijih parova sa domaće javne scene

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Folk diva Dragana Mirković više od dve decenije uživa u skladnom braku sa svojim izabranikom Tonijem Bjelićem.

Par se upoznao devedesetih godina, a nakon sudbinskog susreta i ljubavi na prvi pogled, Dragana je odlučila da se preseli kod Tonija u Beč.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Venčanje je usledilo 1999. godine, a iako su mnogi očekivali glamuroznu ceremoniju u kojoj će prisustvovati stotine zvanica, Dragana i Toni želeli su da ovaj čin obave skromno, u društvu najbližih.

― Venčali smo se u opštini, bilo je to skromno slavlje. Bilo je vreme sankcija, niko od moje familije nije mogao da dođe, jer nisu mogli da dobiju vizu. Pošto je Toni austrijski državljanin od rođenja, prosto nisam mogla to dok se ne udam i dok se naša zajednica papirološki ne sprovede do kraja. Prosto nisam imala mogućnosti da svojoj porodici, tati, mami, sestri, napravim vizu. I zbog toga smo imali malo gostiju. Čak ni Tonijeva familija nije sva mogla da dođe, jer i on ih ima mnogo ― ispričala je Dragana jednom prilikom.

Na jednoj od retkih fotografija sa venčanja koje su dospele u javnost, Dragana pozira u beloj haljini sa širokim osmehom na licu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @foto.nostalgija

Dragana i Toni važe za jedan od najskladnijih parova sa domaće javne scene, a kruna njihove velike ljubavi su njihovi naslednici, sin Marko i ćerka Manuela.

 

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar