NAJKONTROVERZNIJU manekenku devedesetih pamtimo po ČUVENOM spotu: Evo kako danas izgleda (FOTO)

Početkom godine zadesila ju je velika tragedija

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen/catwalk90s

Slavna manekenka Stefani Simor sa samo 15 godina našla se u finalu takmičenja “Elit model luk” i tada je oduševila vlasnika agencije “Elit” Džona Kazablankasa koji je u tom trenutku imao 42 godine.

Godinu dana kasnije uplovili su u romansu uprkos činjenici što je on oženjen. Javnost ih je zbog svega žestoko osuđivala, ali oni za to nisu marili.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Stefani je počela da sarađuje sa vrhunskim fotografima, krasila je naslovnice brojnih časopisa i šetala se svetskim modnim pistama.

Foto: Instagram/Printscreen/stephanieseymour

Početkom devedesetih bila je godinu dana u braku sa gitaristom Tomijem Endruzom sa kojim je dobila sina Dilana. Nakon toga privukla je pažnju frontmena grupe “Guns ‘N’ Roses”, Eksela Rouza.

Vezu su otpočeli 1991. godine, a kako su mediji pisali ona je bila “veoma napeta, puna alkohola i problematičnog ponašanja”. Pričalo se čak i da su vereni, a onda ga je ona 1993. godine optužila za zlostavljanje.

Simorova se pojavila u dva spota popularne grupe tokom veze sa Rouzom. Svi je se odlično sećaju kao mlade koja korača ka oltaru u spotu za pesmu “November Rain”, a pojavila se i u spotu za numeru “Don’t Cry”.

Foto: Youtube/Printscreen/Guns N’ Roses

Nakon njihovog raskida, manekenka j upoznala medijskog mogula i kolekcionara moderne umetnosti Pitera Branda sa kojim je u decembru 1993. godina dobila prvog sina.

Venčali su se u Parizu 1995. godine i kasnije dobili još dvoje dece: sina Harija i ćerku Lili.

Ipak, Stefani je 2009. godine podnela zahtev za razvod braka, ali su se godinu dana kasnije pomirili.

Mediji su dosta pisali o njihovim sinovima Piteru II i Hariju koji su navodno “razuzdani, bahati prinčevi društvene scene koji besciljno bauljaju po Njujorku trošeći tatin novac”. Početkom ove godine manekenku i njenog supruga zadesila je ogromna tragedija kada im je sin Hari preminuo u 24. godini predoziravši se.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar