Virtuelne ture: Posetite Galeriju Matice srpske i Narodni muzej

Narodni muzej nudi virtuelnu turu kroz izložbu dela Ivana Meštrovića

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay

Izložbeni prostori Galerije Matice srpske i Narodnog muzeja zatvoreni su za posetioce , ali će se zato tokom narednog perioda preseliti u virtuelni prostor.

“Tokom narednih nedelja publika različitog uzrasta i interesovanja imaće mogućnost da uživa u našim muzičkim predlozima za roditelje i njihove bebe u okviru projekta “Odrastanje uz umetnost”, da učestvuje u našem “umetničkom izazovu”, pogleda video-vođenja kroz aktuelnu izložbu i stalne postavke i sa porodicom odigra zanimljive umetničke igre”, najavili su iz Galerije.

Za Dan Svetog Patrika: Umesto ZELENOG PIVA, u pabu, PLEJLISTA za poneti (FOTO+VIDEO)

Takođe, celokupnu stalnu postavku Galerije sa pričama o najznačajnijim delima na srpskom i engleskom jeziku svi zainteresovani mogu pogledati u virtuelnoj turi na zvaničnom sajtu.

Virtuelna tura kroz izložbu “Ivan Meštrović (1883 – 1962)” dostupna je svima na sajtu Narodnog muzeja u Beogradu, i to je tek početak virtelnih vođenja kroz riznicu Narodnog muzeja u Beogradu.

Konkurs za decu posvećen bakama i dekama: Ljubav nikad nije u izolaciji

Postavka izložba koju je činilo četrdeset skulptura najistaknutijeg jugoslovanskog vajara otvorena je 17. decembra u Narodnom muzeju. Sve skulpture koje bile su izložene u Velikoj galeriji na drugom spratu centralnog muzejskog zdanja od danas su dostupne posetiocima sajta Narodnog muzeja.

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs



Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar