Otkriveno šta je Marinin sin REKAO Ceci, Saši Matiću i Milanu Kaliniću: Nakon toga su NAPUSTILI groblje

O ovome ne prestaje da se priča

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATA Images, Printscreen

Kada je povorka stigla na mesto gde je Marina Tucaković sahranjena, njen sin Milan Laća Radulović prišao je nekolicini poznatih ličnosti i obratio im se, zatraživši da se udalje, preneli su mediji.

Među njima su bili Ceca Ražnatović, Saša Matić, Milan Kalinić, Mina Kostić. Ceca, Saša i Milan su se odmah okrenuli i otišli, dok je Mina ostala.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako piše Telegraf , on im je rekao da ne prilaze grobu i da drže razmak i distancu, zbog loše epidemiološke situacije.

– Svi koji smo bili blizu to smo čuli. Stvar je u tome što oni uopšte i nisu bili blizu grobnog mesta. Ceca se odmah okrenula i otišla – rekao je izvor sa lica mesta za pomenuti medij.

foto:E-stock/A.Nalbantjan

– On je zamolio da ne prilazimo svi, da se drži distanca, da se ne nabijamo svi. Nije nikog oterao, taman posla… Zbog cele situacije je zamolio da se drži distanca, da neko bude bliže, neko malo dalje – istakao je Milan Kalinić za Telegraf Jetset.

I pevačica Mina Kostić dala je svoj komentar na ovo.

– Upravo se sada vraćam sa sahrane. Laća je samo zamolio da se drži razmak zbog korone, što je i normalno. Taman posla da je nešto drugo u pitanju. Niko nikoga nije oterao, niti mu rekao da ide. Ženu smo ispratili i to je to – zaključila je Mina.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Telegraf

Komentari (7)

  1. On kao mali nije bio kako treba:nevaspitan,drzak, bezobrazan!Znaju to svi pevači koji su saradjivati da Marinom i ulazili u njihovu kuću! Ništa se nije promenilo!Odlaze bolji a zlu ostaju!Ne brinite, kada ponestane novca te iste će moliti za saradnju!!!!Živi bili pa videli!

    Odgovori

Ostavite komentar