Vozači OPREZ: OPASNOST na putevima zbog kiše i magle, naročito na ovim delovima

Prema informacijama Uprave granične policije, teretna vozila na izlazu iz zemlje na Kelebiji čekaju šest sati, a na Horgošu pet sati

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Inc / Alamy / Profimedia

Povremeno slaba kiša i danas može u pojedinim krajevima donositi mestimično vlažne kolovoze, a u jutarnjim i večernjim satima niska oblačnost preko planinskih prevoja, kao magla i sumaglica može vozačima dodatno otežavati vožnju, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Sem vlažnih kolovoza i smanjene vidljivosti, vozače upozoravamo i na opasnost od odrona koji su poslednjih dana učestali.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Magla na putevima

JP “Putevi Srbije” upozorilo je jutros na pojavu magle na nekim deonicama auto-puteva.

Na Auto-putu E-75, deonica petlja Sirig – petlja Novi Banovci – zbog mestimične pojave magle smanjena vidljivost na 200 metara.

Auto-put E-75, deonica Leskovac jug – granica SRB/RSM (Preševo) – zbog mestimične pojave magle smanjena vidljivost na 100 metara.

Oblačno, SVEŽE, mestimično sa kišom: Evo u kom delu Srbije duva OLUJNI vetar

Auto-put E-70, deonica granični prelaz Batrovci – petlja Dobanovci – zbog mestimične pojave magle smanjena vidljivost na 150 metara. Savetuje se maksimalan oprez pri vožnji i mole učesnici u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja zbog pojave magle koja smanjuje vidljivost na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.

Prema informacijama Uprave granične policije, dobijenim u 05.50 časova, teretna vozila na izlazu iz zemlje na Kelebiji čekaju šest sati, a na Horgošu pet sati.

Na GP Batrovci, Šid i Gradina teretnjaci na izlazu iz zemlje čekaju po tri sata, a na Bezdanu jeddan sat.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar