“Možeš da piješ i izlaziš, radi šta hoćeš”: Ovako je zvučalo najbizarnije pregovaranje o transferu

"Jedino što ti tražim je da igraš dobro za vikend"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA/YURI KOCHETKOV

Samir Nasri je svojevremeno važio za jednog od najtalentovanijih veznih fudbalera sveta, tokom vikenda je ozvaničio i kraj karijere.

Fudbaler koji je igrao za Arsenal i Mančester Siti, svoj puni potencijal nije pokazao do kraja zbog raskalašnog noćnog života koji su pratili alkohol, žene, a svojevremeno je pao i na doping testu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Sunovrat njegove karijere desio se tokom perioda kada je bio igrač Sevilje, a tamo je došao posle nagovaranja Horhea Samapolija, koji danas trenira Olimpik Marsej.

Temperamentni argentinski trener  imao je posebne metode za ubeđivanje Nasrija da potpiše za Sevilju.

– Sampaoli me je mnogo voleo. Jednom mi je rekao, dođi u naš tim, možeš da piješ, izlaziš u klubove, radi šta hoćeš, ja ću da te pokrijem. Jedino što ti tražim je da igraš dobro za vikend – rekao je svojevremeno Nasri.

Ipak, upravo tokom igranja za Sevilju Nasri je doživeo sunovrat, jer je tokom jednog tretmana u Los Anđelesu dobio vitaminsku injekciju gde je bila prekomerna doza, što nije dozvoljeno po anti-doping pravilima, nakon čega je dobio suspenziju od 18 meseci, što mu je bukvalno uništilo karijeru.

Izvor: Objektiv.rs, Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar