Isplivali NOVI detalji: Otac Britni Spirs prisluškivao i špijunirao svoju ćerku čak i u SPAVAĆOJ sobi

Džejmi Spirs prešao sve granice?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Printscreen/Youtube

Otac Britni Spirs, Džejmi Spirs, mogao bi se naći pod istragom FBI -a nakon tvrdnji da je unajmio sigurnosnu kompaniju da nadgleda komunikaciju njegove ćerke, uključujući ono što se dešavalo u njenoj spavaćoj sobi, bez njenog znanja ili pristanka.

U ponedeljak je “Deadline” pisao da FBI proverava da li je zakon prekršen, a Džejmi Spirs je insistirao da njegova ćerka zna za postavljeni nadzor.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Prema kalifornijskom zakonu, obe strane moraju pristati na snimanje razgovora.

To je izazvalo žestok odgovor pevačicinih advokata koji kažu da su optužbe dodatni dokaz zašto bi njegovo konzervatorsko mesto trebalo hitno prekinuti.

– Gospodin Spirs je prešao nezamislive granice – rekao je advokat Metju Rozengart u sudskom podnesku, u ponedeljak, uoči saslušanja o konzervatorstvu zakazanog za sredu.

– Iako nisu dokazi, navodi zahtevaju ozbiljnu istragu, svakako od strane gospođe Spirs – dodao je advokat.

Foto: Instagram/Printscreen/britneyspears

Njegove oštre primedbe usledile su nakon dokumentarca “Njujork Tajmsa” u kome su detaljno opisane tvrdnje o prisluškivanju.

Aleks Vlasov, bivši radnik kompanije “Black Box Security”, rekao je u ovom dokumentarcu da su telefonski pozivi i poruke 39-godišnje Spirs tajno snimani tokom 13-godišnjeg konzervatorskog staža njenog oca.

-Postavljanje uređaja za slušanje u Britninu spavaću sobu bilo bi posebno neoprostivo i sramotno, i potkrepljuje njeno ubedljivo i dirljivo svedočenje – istako je advokat Britni Spirs.

BONUS VIDEO:



Izvor: Espreso

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar