Lepa manekenka mesecima ismevala koronavirus, pa završila na respiratoru: Novom porukom šokirala je sve

Od nje se ovo nije očekivalo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/hollymaguire

Britanka Holi Megvajer koja se proslavila pozirajući za dnevne listove završila je nedavno posle zaraze koronavirusom na respiratoru.

Megvajerova je mesecima pre toga ge god je imala priliku pokušavala da utiče na javnost da otvori oči i ne guta sve što im serviraju farmaceutske kompanije i lobiji zaduženi za, kako je govorila “zaradu preko vakcina”.

Ćerka (4) umrla kada ju je zarazila majka antivakserka: Pred sahranu je sve skrhala jednom rečenicom

Holi je nekoliko puta pisala na Instagramu da koronavirus ne postoji i da su vakcine samo za lakomislene, a onda se zarazila.

Iako je puno kašljala i imala je temperaturu, odbijala je da prihvati da je to COVID-19. Tek kada se na nagovor partnera testirala, otkrila je da je zaražena, ali onda je već bila na putu za bolnicu.

Tamo je provela više od tri nedelje, od toga četiri dana na kiseoniku, pa na respiratoru.

Spasivši se od moguće smrti, Holi je “progledala” po izlasku iz bolnice.

– Morate se vakcinisati. Nemojte da ste naivni i pomalo budale kao ja. Vakcine će vam spasiti život i sprečiti vas da idete u bolnicu. Ovo se svakom može desiti. Imala sam puno sreće. Bila sam, i sami znate, antivakserka, na kraju sam se kajala u bolnici dok sam bila na kiseoniku na svojim stavovima. Sad uviđam da sam bila luda što sam potcenjivala ovo – kaže Holi za Miror.

Naglašavajući da je dva puta bila blizu smrti, Holi ističe da će odmah po izlečenju po vakcinu.

– Suprug Stiv priznao mi je da se pripremio za najgore. Zvao je moju majku uplakan govoreći joj da nemam puno šanse da preživim. Davali su mi samo 15 posto šanse, ali sam se izvukla. Sada imam novu šansu da živim. Vakcinišite se. Odmah! – kaže Holi.

Njen novi stav iznenadio je pratioce koji su je u komentarima malo i prozivali zbog promene.

“Ti si od onih najgorih. Sećaš se koliko si napadala nas koji smo vakcinisani? Sram te bilo”, bio je jedan od komentara.

BONUS VIDEO:



Izvor: mirror.co.uk

Komentari (1)

Ostavite komentar