DNEVNI HOROSKOP

Horoskop za 28. septembar: LAVU je potreban emotivni predah, a STRELCU oprez u potpisivanju dokumenata

Škorpija danas ne bi trebalo da ulaže novac bez plana

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay

OVAN

Merkur je krenuo u retrogradan hod u vašem polju poslovnih odnosa. Ipak nema ničeg novog što bi moglo da vas iznenadi. Neke stvari se ponavljaju, a to vam je poznato. U ljubavi prepirete se oko finasija sa emotivnim partnerom. Moguća glavobolja.

BIK

Potrebno je malo više sigurnosti i dodatnog optimizma na vašim radnim zadacima. Međutim, energija je u padu, pa jedva obavljate zadate poslovne obaveze. Na polju ljubavnih odnosa malo podsećanje prošlosti ili nedavnih nesporazuma. Zdravlje je dobro.

BLIZANCI

Merkur je već u drugom danu retrogradnog kretanja pa se i vaša dinamika promenila. Dovoljno ste usporili da se i sami pitate šta se dešava. Zakočeni poslovi i razvlačenje dogovora je danas na redu. Malo samoće može da vam prija. Zdravlje dobro.

Nedeljni horoskop od 27. septembra do 3. oktobra: Evo ko treba da bude uporan, a ko strpljivo da čeka svojih “5 minuta”

RAK

Nije vam najbolji dan za pojedine poslovne obaveze, ali jeste za ispravljanje krivih odluka. Pokušajte da se fokusirate na sadašnjost. Na polju ljubavi nema novih već starih događaja. Vritite se u začaranom krugu prošlosti. Zdravlje je solidno.

LAV

Odličan dan da dovršite neke od ranije započete poslove, a ne počinjete nove i neizvesne. Ako možete osamite se malo, uzmite vazduh i opustite se koliko je moguće. Vaš partner je zahtevan ali i vama je potreban mali predah. Zdravlje je dosta dobro.

DEVICA

Očekuje vas dobar poslovni dan, zadovoljni ste sa ostvarenjem planova. Ipak, sa druge strane poslovne medalje nećete uspeti da se dogovrite oko budućih projekata. Na polju ljubavi nemate zajednički pogled na finasije. Povedite računa o zdravlju.

VAGA

Ako možete ili imate inspiracije budite autentični. Vaši potezi mogu biti primećeni baš tamo gde je potrebno. Na polju ljubavi i emocija izbegavajte hladan stav i proračunatost. Imate velike šanse da budete predmet ogovaranja. Veliki pesimizam.

Retrogradni Merkur je OPET! Poslednji put u ovoj godini, evo šta nas tačno očekuje narednih 20 dana

ŠKORPIJA

Nemojte ulagati novac bez plana. Rizik da ga izgubite je povećan. Na poslu je manji zastoj zbog okolnosti, a ne zbog vas. Na polju ljubavi imate puno razumevanja od strane emotivnog partnera. Iskoristite slobodno vreme. Zdravlje dosta dobro.

STRELAC

Obratite pažnju ako potpisujete neka dokumenta. Danas bi neko mogao da iskoristi vašu nepažnju i defokusiranost i prevari vas. Nemojte gubiti vreme na prošlost i bivše ljubavi. Stvarajte nove kontakte i poznanstva. Emotivno ste pokidani.

JARAC

Imate pojedinačne i sporadične uspehe u poslovanju, ali to nije ništa novo za vas. Rutinski, uobičajen dan. U ljubavi ste zahladili odnose sa partnerom, jer ste željni slobode. Malo vremena sa prijateljima iskoristite na pravi način. Rastrzani ste.

VODOLIJA

Prevelika napetost, bes i ljutnja su danas vladari vašeg poslovnog dana. Nemate snage ni energije da prevaziđete neke male prepreke. Iscrpljeni ste. Na polju ljubavi ništa vam nije dovoljno jasno. I dalje ste u svom svetu. Zdravlje je odlično.

RIBE

Udobni kontakti na poslu donose i dobre rezultate. Odličan dan za trgovinu koju ste već ugovorili. Na polju ljubavi dan posvećujete bliskim prijateljima. Želite da im pokažete deo zahvalnosti jer su vam izašli u susret. Nemate tegoba u zdravlju.

Piše astrolog Vesna Trajković

Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar