Otpevao je pesmu koju su deca OBOŽAVALA, a sad ide iza rešetaka: Popularni reper osuđen za SILOVANJE

Prete mu decenije u zatvoru

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: Profimedia

Popularni reper R. Keli osuđen je za višedecenijsko podvođenje žena i maloletnica.

Nakon 9 sati razmatranja, porota u saveznom sudu u Bruklinu osudila je pevača krivim za reketiranje i 8 prekršanja trgovine seksom. Postoji velika mogućnost da reper decenijama bude iza rešetaka.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ova presuda je prva Kelijeva krivična posledica nakon decenija priča i optužbi za seksualno zlostavljanje i druga nedolična ponašanja.

Nedavno je i jedan muškarac, nakon mnogobrojnih ispovesti zlostavljanih žena, na sudu ispričao da je Kelija upoznao u Čikagu kada je imao 17 godina. Tada ga je pevač navodno pitao šta je spreman da učini za muziku i dao mu svoj broj telefona, pozvao ga u svoju kuću, navodno rekavši mu da će mu dati savete o muzici i da će moći da peva u njegovom studiju.

Podsetimo, Ar Keli je ovdašnjoj publici najpoznatiji po numeri “I Believe I Can Fly” koju je otpevao za potrebe filma “Svemirski basket” u kojem je glavnu ulogu tumačio Majkl Džordan. Priča o košarkaškoj utakmici između tima vanzemaljaca i “šašave družine” koju čine junaci iz popularnih crtanih filmova jedna je od omiljenih generaciji koja je odrastala devedesetih godina.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar