Ceca ispunila Karleušino OBEĆANJE: Pevačica lepim gestom oduševila publiku!

Ražnatovićeva je poklonila tašnu gospođi iz publike koja je dve godine čekala da joj Jelena da svoju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Novog člana žirija „Zvezda Granda” Cecu Ražnatović fanovi ovog takmičenja odlično su prihvatili, a sada je postala i miljenica jedne starije gospođe iz publike, pošto joj je poklonila tašnu, koju joj je dve godine obećavala Jelena Karleuša.

Saša Popović je ispričao kako ga gospođa Novka iz publike stalno saleće na ulazu u studio.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

PEVAČICA ŠIROKE RUKE

‒ Novka čeka tašnu godinu dana, a Jelena joj je obećavala i obećavala. Stalno sam govorio da će biti sutra ili malo sutra ‒ rekao je Popović, a Dragan Stojković Bosanac i Ana Bekuta odmah su došli na ideju da gospođi daju Bekutinu tašnu.

Foto: Z.K. Munja

‒ Čekaj, bre. Je l’ Ceca u prošloj emisiji obećala tašnu? ‒ pitao je Saša, te je gospođu iz publike izveo na scenu.

‒ Novka, vi ste sada mlađi referent i vreme je da vam se uruči ono što ste mukotrpnim radom zaslužili – rekla je kroz smeh Marija Šerifović, a novu crnu tašnu joj je uručila lično Ceca.

‒ U zdravlju da je nosite ‒ rekla je folk zvezda.

‒ Zahvaljujem se, zaista sam prijatno iznenađena, mada sam i očekivala da će Ceca da je donese. Moram samo da pitam Mariju zašto nije agitovala kod njene drugarice da mi donese tašnu, dve godine je skoro prošlo ‒ pitala je Novka, a Mara je odgovorila da se trudila, ali bezuspešno, kao i da je najbitnije da je stvar rešena.

Zanimljivo je da je Marija pecnula Cecu:

– Naslednica stolice će uručiti poklon.

– Ja nisam naslednica stolice, ja sam individua za sebe, ja sam došla na ovo mesto, nisam naslednica – rekla je Ceca, a potom se van kamera čulo kako govori: ,,Trebalo je da se promeni član žirija da se ovo desi”.

OŠTRO I LICEMERNO

Gledaoci su komentarisali i sukob između Dragana Stojkovića Bosanca i Cece, koji je kulminirao kada je pevačica spomenula producentovu ćerku Aleksandru Stojković Džidžu.

‒ Kada si tako dobar producent, zašto od ćerke nisi napravio zvezdu – rekla je Ceca, na šta je Bosanac odgovorio:

‒ Moja ćerka nije imala pogodnog sponzora i trenutno završava fakultet. Pokazao sam joj u muzici mnogo više nego što vi svi znate, a ostale okolnosti su uticale na to.

Podsetimo, Džidža je snimila nekoliko pesama u „Grand produkciji”, ali nije ostvarila veliki uspeh na estradnom nebu. Na društvenim mrežama pojavili su se brojni negativni komentari fanova, koji pišu da je licemerno sa Cecine strane da priča o tuđoj deci, jer sama ne da na svoju.

Piše: LOLA STOJANOVIĆ

OVAJ I MNOGE DRUGE ZANIMLJIVE TEKSTOVE PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar