Tragedija pogodila Zlatana Ibrahimovića: Šveđanin se oglasio veoma potresnom porukom! (FOTO)

Nakon što je saznao da je Fu preminuo, Ibrahimović se oglasio na društvenim mrežama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Jedan od najpoznatijih svetskih ortopedskih hirurga Fredi Fu umro je posle duge i teške borbe sa rakom. Zašto vam ovo pišemo na sportskoj rubrici? Zato što je Fu zaslužan za to što karijera Zlatana Ibrahimovića i dalje traje, a to ne tvrdimo mi, već sam Ibra na društvenim mrežama.

Rođen je u Hong Kongu, karijeru je gradio u Americi. Postao je predsednik Ortopedske zajednice SAD za sportsku medicinu 2008. godine, a tokom karijere je dobijao i razne nagrade iz oblasti hirurgije.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Fu je operacijom kolena pomogao Ibrahimoviću u najtežim trenucima karijere. Ibra je 2017. godine na utakmici Mančester junajteda s Anderlehtom u četvrtfinalu Lige Evrope doživeo povredu koja je pretila da ga zauvek udalji od profesionalnog igranja fudbala, ali su Fu i njegovi saradnici uspeli to nekim čudom da saniraju, operacija je održana u Rimu, a odatle je prešao u LA Galaksi, sumnja se upravo da bi bio blizu sada već pokojnog doktora.

Nakon što je saznao da je Fu preminuo, Ibrahimović se oglasio na društvenim mrežama.

– Fredi Fu mi je pružio drugu šansu u karijeri. Još uvek sam na vrhu samo zahvaljujući njemu. Dugujem mu sve. Hvala, Fredi Fu. Počivaj u miru – poručio je Ibrahimović.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic)

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar