OBJEKTIV OTKRIVA

Ko je “Đilas” u Belivukovom klanu? U tajnoj komunikaciji preko “Skaja” koristili prezime predsednika SSP

Identitet onog ko je koristio taj nadimak dosad nije utvrđen

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Kriminalna grupa Veljka Belivuka (36), zvanog Velja Nevolja, koristila je u tajnoj komunikaciji preko aplikacije Skaj i prezime Đilas, koje asocira na političara Dragana Đilasa, ali i na Milovana Đilasa, pokojnog crnogorskog pa jugoslovenskog komunistu i disidenta, saznaje Objektiv od izvora bliskih istrazi.

Međutim, identitet onog ko je koristio taj nadimak dosad nije utvrđen. Ovaj pseudonim pominje se u dokumentima dobijenim putem međunarodne pravne pomoći od Francuske.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Za osobu koja je koristila nadimak Đilas na Skaju vezano je pet IMEI, jedinstvenih internacionalnih identifikacionih brojeva. Naši istražni organi su sudu u Parizu poslali zamolnicu s flešom koji sadrže razgovore Belivukove kriminalne grupe i izvode iz Skaj telefona, a francuski sud ih je obavestio da su iz baze, nazvane „holandska”, utvrđeni razgovori koji se odnose na članove Belivukove grupe i 16 nepoznatih osoba – navodi dobro obavešten izvor Objektiva.

Piše: EKIPA OBJEKTIVA

NASTAVAK OVE I OSTALE AKTUELNE TEME MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 27. SEPTEMBAR

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (3)

  1. A da nije taj Đilas u stvari Đilas!?Pa taj bi hteo ponovo da zajaše Srbiju i da isrče sve što je ova vlast uspela da uradi,uštedi i oporavi svojim alavim poslovima a na putu tome mu stoji pre svih Vučić kojeg je on hteo da ruši uz pomoć ovih bandi!

    Odgovori
  2. ovo me potseća kada smo zaluđivali amerikance za vreme rata. znajući da prisluškuju sve telefone na balkanu uvek je društvo počinjalo rečima, mladić, karadžić, bombe,teroristi, amerikanci. hahahaha. mogu misliti koliko su tajne službe odmah pratile stotine nevažnih telefona xaxaxxaxa

    Odgovori
  3. Koje Đilas? Zna se, Đilas opozicija u R. Srbiji Đilas antisrbin. Đilas kriminalac. Đilas koji ruši Srbiji. Đilas koji psuje majku Vučiću. Proterali ga iz Srbije.

    Odgovori

Ostavite komentar