Poruka Danila Nikolića posle životne drame: Izliv emocija košarkaša Budućnosti po završetku operacije!

On je početkom meseca kolabirao na treningu, a onda je hitno poslat u Tursku na operaciju u jednoj čuvenoj klinici

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Djordje Kostic / STARSPORT)

Košarkaš Budućnosti Danilo Nikolić, kome je početkom meseca pozlilo na treningu, oglasio se putem zvaničnog sajta kluba porukom u kojoj je zahvalio svima koji su mu pružili podršku.

– Dragi moji prijatelji, braćo, ekipo, navijači, familijo. Pre svega želeo bih da se zahvalim mojim saigračima, na tome što su sve ovo zajedno sa mnom prošli. Zahvalio bih našem stručnom štabu što su pokazali ogromno srce – napisao je Nikolić, koji je u međuvremenu uspešno operisan u Turskoj.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Hvala puno upravi Kluba, predsedniku Bokanu, na brzoj reakciji, na svemu što su uradili i obezbedili meni i mojoj familiji. Zahvalio bih posebno Varvarima, našim navijačima i simpatizerima.. Sve nas uhvati emocija, nekad i luda, temperamentan smo narod, ali sve poruke podrške koje sam dobio od našeg najvatrenijeg jezgra, daju snagu, daju energiju, da se vratim što pre i da zajedno slavimo – naveo je Nikolić.

On se takođe zahvalio svim navijačima protivničkih ekipa, kao i upravama svakog ABA ligaškog kluba, na bodrenju tokom ovog perioda.

– Nadam se da ćemo se uskoro vratiti i vi na tribine, i ja na teren, a onda će doći i ta neka utakmica, egal, i poslednji sekundi meča i… Voli vas sve vaš Dačo – poručio je Nikolić.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar