Dok su svi gledali “Pevačicu”, ja sam PLAKALA: Milica Pavlović progovorila o RANI koja još nije zacelila

Pevačica otvorila dušu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-stock/ Časlav Vukojičić

Serija “Pevačica” naišla je na veliko oduševljenje publike, a najveći broj pohvala dobila je Milica Pavlović koja se prvi put oprobala u glumačkim vodama.

Nakon što je nasmejala sve reakcijom na poljubac sa Milošem Timotijevićem u seriji, pevačica je podelila svoje utiske i progovorila o najbolnijoj temi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako je navela, ona je prvu epizodu provela plačući, jer ovaj uspeh ne može da podeli sa dekom koji je nedavno preminuo.

“Reći ću vam nešto. Sada kada je krenula prva epizoda serije ‘Pevačica’, nisam na vreme pozvala, ne na vreme, nego nisam prvi put pozvala svog dedu Vladimira da mu kažem: ‘Deda, odspavaj dva sata, pa večeras u 21 čas gledaš unuku kako igra u seriji’. Rasplakala sam se”, rekla je Milica i dodala:

“On je znao koliko sam se ja trudila i koliko sam razmišljala da li da prihvatim ulogu u seriji, baš zbog toga što je glavna uloga , baš zbog toga što sve to nosi sa sobom veliku odgovornost. Ja sam stvarno odgovorna prema svim svojim projektima i poslovima, a ovo je za mene jedno novo zanimanje. Sigurna sam da je on ponosan na mene, gde god on bio sada i mogu da zamislim kakva bi bila njegova reakcija kada bi me video u prvom kadru. Žao mi je što to nije doživeo”, ispričala je pevačica.

Foto: Youtube/Printscreen/Senorita Music

BONUS VIDEO:



Izvor: Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar