Obradovićev šou u Lučanima: Partizan sa vrha gleda Zvezdu, “teror” Rikarda se nastavlja (VIDEO)

Mladost poražena na svom terenu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Starsport.rs ©

Fudbaleri Partizana su savaladali Mladost u Lučanima rezultatom 2:0.

Aleksandar Stanojević je promešao karte u odnosu na večiti derbi, pružio šansu nekima koji nisu imali minute u svojim rukama, ali to ni najmanje nije uticalo na krajnji ishod. Rikardo je nastavio da trese mreže, Ivan Obradović je odigrao sjajan meč, a Nemanja Stevanović je pokazao klasu na golu crno-belih.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Idealno je počelo za crno-bele, pošto je Rikardo svojim 14. golom u sezoni već u 3. minutu utakmice savladao golman Kostića. To je dalo vetar u leđa Partizanu, koji je nastavio da igra veoma dobro, a kruna toga se desila u 37. minutu kada je Ivan Obradović pogodio sa 2:0. Ovo je bila nagrada za beka Partizana, jer je prethodno namestio gol Rikardu.

Igrao je Partizan dobro i na početku drugog dela, ali se Mladost probudila oko 60 minuta meča i naterala Stevanovića da pokaže svoje golmanske sposobnosti. U dva navrata je panterski reagovao i tako sačuvao gol svog tima.

Partizan je ovom pobedom dodatno uvećao prednost u odnosu na Zvezdu, koja sada iznosi plus 5, s tim da crveno-beli imaju utakmicu manje.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar