On je sa Jelenom i porodicom Divac išao na Kosovo: Tragedija ih je spojila, evo ko je MISTERIOZNI čovek

U pitanju je guru učitelj sa Himalaja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen, MATTHEW STOCKMAN, Rich Fury, Profimedia

Poseta Jelene Đoković na Kosovu i Metohije izazvala je veoma lepe rekacije javnosti, a ona je svetu srpsku zemlju posetila zajedno sa porodicom Divac i indijskim guruom Mohanđijem.

On je zajedno sa Jelenom, Anom i Vladom posetio srpske svetinje, između ostalih i Visoke Dečane, a istakao je neopisivu želju da pomogne srpskoj deci u Velikoj Hoči.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.r

Ko je Mohanđi?

On je čovek sa Himalaja, kojeg je ljubav dovela u Srbiju, pošto njegova supruga Devi (Biljana) Mohanđi ima srpsko poreklo. Oni su pre više od 10 godina ušli u bračnu zajednicu, pa tako često borave u Srbiji i posećuju razna mesta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Devi Mohan (@devimohanofficial)

Inače, Mohanđi je duhovni učitelj, koji kroz mudrosti joge i meditacije pripoveda, i tako pomaže ljudima. Indijac ima svoj zvaničan sajt, gde se obraća ljudima širom sveta. Njegove meditacije i joga učenje možete da pratite na jutjub kanalu, koji je besplatan, dok ima i onog materijala za koji je neophodno da izdvojite određenu svotu novca.

Porodicu Divac je upoznala Mohanđija kada je Ana ostala bez majke i upravo je Indijac bio taj koji je ženi proslavljenog srpskog košarkaša pomogao u teškim trenucma.

Inače, i sam Mohanđi je prošao kroz tumorna vremena, jer je izgubio ćerku Amu u strašnoj saobraćajnoj nesreći. Tada mu je i brak pukao, ostao je bez posla i razboleo se, ali je zahvaljujući meditaciji uspeo da se izdigne sa dna i dođe do današnjeg stanja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Devi Mohan (@devimohanofficial)

Bonus video:

Legendarni Italijan sramno napao Đokovića: Ima 500 miliona, zašto je pod stresom – od brojanja novca?

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar