ZANIMLJIVO

ONA glumi sestru Jovanke Broz: Kaže da liči na nju, a sa svojim mužem doživela je FILMSKU ljubavnu priču

Putevi su im se razišli, a onda je sudbina umešala svoje prste

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/Printscreen/milenavasicofficial

Serija “Jovanka Broz i tajna službe” privukla je veliku pažnju javnosti, a među glumačkom ekipom našla se i Milena Vasić koja tumači ulogu Nade Budisavljević, Jovankine rođene sestre.

– Igram Jovankinu sestru, Nadu Budisavljević. Pomalo ličim na nju. Svaka vrsta transformacije je radost i mnogo je važno pokrenuti druge stvari iznutra, kao kada uhvatite gledaoce sa nekim svojim emotivnim kontinuitetom tog lika. Za glumca je to zabavno – rekla je ona nedavno u jednoj emisiji.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Nada Budisavljević u ovoj seriji ima ulogu jednog emotivnog zaštitnika Jovanke Broz. One su bile jako bliske i Nada je do Jovankine smrti bila s njom. Ona je bila emotivni čuvar svoje sestre. Ovo je prava ljubavna priča sa svim okolnostima i peripetijama koje država nosi sa sobom – dodala je ona tada.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milena Vasic (@milenavasicofficial)

Ono što je zanimljivo mnogima jeste i Milenin privatni ljubavni život koji je poput prave filmske priče.

Naime, poznato je da već godinama uživa u braku kraj reditelja Juga Radivojevića sa kojim ima sina Lava, ali dok konačno nisu našli sreću jedno kraj drugog, oboje su bili u brakovima sa drugim ljudima.

Njih dvoje bili su zajedno tokom studentskih dana, a onda su im se putevi razišli. On se oženio i dobio sina Luku, a Milena je sa tadašnjim suprugom dobila dvoje dece: ćerku Lanu i sina Nikolu.

Foto: Instagram/Printscreen/milenavasicofficial

Ipak, sudbina ih je ponovo spojila, te su se nakon razvoda od svojih partnera ponovo našli i zasnovali svoju porodicu.

– Jug i ja smo u mladosti osećali jaku hemiju među nama, a onda se on oženio, a ja sam se udala, pa je Jug dobio sina Vuka, a ja moje Nikolu i Lanu. Nakon što smo oboje izašli iz zajednice, opet smo se sastali i evo trajemo. Ispričali smo našoj deci priču o nama i rekla sam im: “Jednom sam ga izgubila, sad bih bila glupa da dozvolim da se to opet desi” – rekla je ranije Milena Vasić.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar