Ovo je TRANSVESTIT koji je pronađen MRTAV nadomak Beograda: Srećkov otac tvrdi da zna ko je UBICA (FOTO)

Kuća u kojoj je Srećko pronađen mrtav nalazi se u naselju nadomak Beograda

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Djordje Kojadinovic, Vladimir Milovanovic

Srećko Vasić (37) pronađen je mrtav u trošnoj kući Darka Petrovića (38). Prema rečima oca nastradalog čoveka, Darko i Srećko su bili u vezi i svi u porodici nastradalog krive upravo Petrovića za Srećkovu smrt.

Nezvanično, Vasićevo mrtvo telo pronađeno je u lokvi krvi u krevetu bez znakova života uz obilno krvarenje iz analnog otvora, pa se sumnja da je nesrećni Srećko silovan, i to nekim predmetom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Srećkovu smrt prijavio je upravo Petrović, i to iz kuće jednog od komšija, a kada su na lice mesta stigle policija i Hitna pomoć rekao je da je preminuli bio njegov emotivni partner, ali i da se bavio prostitucijom.

Foto: Vladimir Milovanovic

VEZA TRAJALA PET GODINA

Radiša Vasić, otac nastradalog Srećka, za Objektiv tvrdi da je Petrović odgovoran za smrt njegovog sina i da je reč o čoveku koji je i ranije pretio njegovoj porodici.

– Sumnjam u Darka Petrovića. Moj sin je bio transvestit. Bili su u vezi pet godina, ali ga se Srećko plašio. Za smrt sina saznao sam kada me je nazvao jedan policijski inspektor da mi saopšti tužne vesti i izjavi saučešće – počeo je bolno svedočenje Radiša. Kako tvrdi, Srećko je iz porodične kuće otišao prošlog petka.

– Tada sam ga poslednji put video. Otišao je da čeka Darka, koji je izašao iz zatvora u kome je bio zbog razbojništva. Od tada se nismo čuli. Da vam još nešto kažem, taj Darko je tukao i mene i moju suprugu, koja je umrla prošle godine, jer smo branili sinu da bude sa njim u vezi. Hteo je da nam zapali kuću, pretio je da će da nam baci bombu na kuću. Sve smo to prijavili – tvrdi Radiša.

Kako je Blic pisao, kuća u kojoj je Srećko pronađen mrtav nalazi se u naselju nadomak Beograda.

Piše: ALEKSA MOMČILOVIĆ

OSTATAK OVE PRIČE I MNOGE DRUGE AKTUELNOSTI PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 23. SEPTEMBAR

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar