Vulin ODBRUSIO Milanoviću: Svakim napadom na Srbiju potvrdi da spada među GLUPLJE političare u Hrvatskoj

Dodao je da ne vidi problem u želji Milanovića da predsednik Hrvatske zastupa i Hrvate gde god da žive, ali se pita zašto onda nije legitimno da je predsednik Srbije predsednik svih Srba i da zastupa sve Srbe gde god oni da žive

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATA images, Goran Mehkek/HM CROPIX/Sipa Press/ Profimedia

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin odgovorio je na sramne napade predsednika Hrvatske Zorana Milanovića na predsednika Srbije Aleksandra Vučića, pitajući gde je Milanović našao moralno opravdanje da deli lekcije Srbiji.

– Vučić može da bude ponosan na svaki deo svoje političke biografije, a Milanović bi morao bar sebi da objasni gde je našao opravdanje u svojoj biografiji da deli lekcije Srbiji. Njegovo druženje sa osuđenim ratnim zločincima Blaškićem, Glavašem, Hrastovim, deljenje odlikovanja i vraćanje činova dokazanim ubicama, određivanje koji zločin je za osudu, a koji nije, nisu od Milanovića mogli da stvore uzor. Milanović svakim napadom na Srbiju potvrdi da spada među gluplje političare u Hrvatskoj, a pošto je sebe proglasio za predsednika Hrvata u Bosni i Hercegovini, onda i među političarima u Hrvata – rekao je Vulin.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Dodao je da ne vidi problem u želji Milanovića da predsednik Hrvatske zastupa i Hrvate gde god da žive, ali se pita zašto onda nije legitimno da je predsednik Srbije predsednik svih Srba i da zastupa sve Srbe gde god oni da žive?

– Ili je sve to moguće, ali samo da predsednik Srbije nije Aleksandar Vučić. Milanović je dokaz da je politika Hrvatske prema Srbiji mešavina zlobe, kompleksa i zle namere – zaključio je Vulin.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar