“U selu su me ZADIRKIVALI posle silovanja”: Viktorija otkrila nove detalje MONSTUOZNOG čina! (VIDEO)

Priča koja slama srca

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: printscreen/youtube

Ponedeljak u “Zadruzi” uvek bude posebno zanimljiv, ali i turbulentan. S obzirom da je sam početak sedmice, te da novi vođa deli zadrugarima budžete po sopstvenom nahođenju, to se uvek izdvoji kao tema na Pretresu nedelje, koji sledi iste večeri nakon pomenute podele. Bane Čolak izabran je za ovonedeljnog vođu, a on se nije libio da svojim cimerima kaže sve što misli, sve što im zamera, pa u skladu sa tim i dodeli određenu sumu novca.

Kako je u subotu tema sastanka bila “Ko je najveće razočarenje u Zadruzi 5?” publika je takođe donela sud, a Mensur Ajdarpašić odneo je ovu, ne tako laskavu, titulu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

-Pobeđivaću vas sve dok sam ovde – poručio je Ajdarpašić zadrugarima.
-Očigledno je da je podigao prišinu i probudio pažnju. Posvađao se sa mnogim ljudima, prvi primer Car. Čovek je počeo da ga hvali. Druga stvar, on ima veliki problem, efekt najavljivanja. On se iz čista mira digao i rekao da će svima da pokaže, ni sa čim izazvan. Prašina može da se digne na dva načina, pozitivno i negativno. Negativan način je puno lakši, glumim problematiku i svađam se. Ja mislim da bi voleli da podignu prašinu na pozitivan način. Ako jedna persona ima sa 50 ljudi konflikt, onda ne može biti problem u 50 ljudi. Za mene to što je bilo, ja sam ohladio, on me ne zanima. Ja smatram da ta bahatost može da bude samo negativna – govorio je Marko.

Zadrugari su bili raspoloženi da komentarišu ovu temu i samog Mensura, a njegova sadašnja izabranica, Milica Veselinović, imala je svoju teoriju zašto se njen dečko našao baš na prvom mestu:

-Ja mislim da se to najviše izdešavalo jer su imali ovu svađu. Postoji mogućnost da je i zbog mene, možda i zbog Maje. On ima moju podršku, kao i ja njegovu – komentarisala je Milica.

“Pop mi je nudio NOVAC da povučem tužbu”: Viktorija iznela još JEZIVIH detalja o silovanju (VIDEO)

S druge strane, za najveće oduševljenje Zadruge 5 izglasana je Viktorija Mitrović, koja je privukla pažnju na samom ulasku, a svojom životnom tragedijom uzburkala je čitav region.

-To je dokaz da narod voli iskrene ljude! – rekao je Miki i podržao svoju cimerku.

Međutim, ona je ovo mesto podelila sa Marijanom Zonjić, koja je takođe osvojila veliki procenat, a mnogi su bili šokirani ovom informacijom. Njena prijateljica, Stanija Dobrojević, ponosila se Marijanom, pa je iskoristila priliku i da je javno pohvali, dok je Filip Car uradio isto, iako nisu u dobrim odnosima.

Zatim je došlo vreme da Čolak izabere svoje potrčke i omiljenu osobu. On je podigao određene zadrugare i objasnio kojom će se taktikom poslužiti, a na kraju je karta pala na Sandru Čaprić i Filipa Cara, koji će sedam dana provesti u izolaciji. Njihov odnost danima intrigira javnost, s obzirom da su postali izuzetno prisni, a da je svima poznato da Car nije slobodan, odnosno, da je u vezi sa Majom Marinković, koja mu je poslala i poruku za rođendan.

Sale Luks će imati šansu da provede ovu sedmicu u hotelu, zajedno sa Banetom, kao omiljena osoba, što ga je prijatno iznenadilo.

Usledio je nikad potresniji Pretres nedelje. Milan Milošević sve je podsetio na Viktorijinu ispovest, a zadrugarima su momentalno zasuzile oči. Kako u subotu mnogi nisu bili spremni da komentarišu ovu temu, iskoristili su priliku da sada pruže Viktoriji svoju podršku:

Foto: Printscreen/Pink

-To je baš bilo katastrofa. Da je bio film, prekinuo bih da je išla takva scena. Nezahvalno je komentarisati to, bitno je da je ona ostala normalna posle svega. Viki je imala sreću da nije završila kao Tijana Jurić. Ne znam kako da ga nazovem. Em što je takvo sveto mesto ukaljao u njenim očima, ona je osakaćena. Ne znam kako bih pomogao, ali mi je neverovatno koliko je ona snažna devojka, da je stajala toliko hrabro pred nama i gledaocima. Želim joj svu sreću ovog sveta – rekao je Karić.

Hrabra zadrugarka je zamolila svoje cimere da, ni u najgorim svađama, ne pominju ovu bolnu temu i ne diraju njene rane, a zatim je, još jednom, ogolila dušu i detaljno opisala sa kakvim se traumama bori, ali i objasnila porodičnu situaciju, koja nije ništa manje bolna:

Mesto ZLOČINA: Ovo je CRKVA u kojoj je “Đavo u mantiji” silovao Viktoriju Mitrović! (VIDEO)

-Koliko godina si imala kad si morala da napustiš očev stan i da se udaš? – pitao je Milan Milošević.
-14 -15. Kad je čuo da se svađam, on je tad dolazio da me povuče. Nisam htela, lakše mi je bilo da trpim, nego da znam da otac hoće da me iskoristi preko moje muke. On je bio tri godine stariji od mene, bio je maloletan, morali smo da se venčamo. Dobili smo dete, otišli smo preko da probamo. Ja sam u toku celog postupka išla u školu, naravno na prekide. Kad sam bežala od kuće, nisam izašla danima. Zadirkivali su me, govorili su popadijo. Selo, kao selo, zatucano. Ne sudite knjizi po koricama – govorila je ona.
Da li je tvoja majka saznala? Kad je tvoja majka saznala? Majka je živela u inostranstvu? – pitao je Milan Miloešvić.
Ja ne znam ni ko je njoj to javio. Mogu da ispričam svaki detalj koji se desio, ali se ne sećam sa njom. Od mog oca rođena tetka živi u selu, verovatno je saznao, pa došao. Baba i deda su me poslali na raspust, ali mi je predložio da ostanem da živim. Pojurila sam za očinskom ljubavlju. Sa mnom tako skrhanom je mogao da kontroliše. Majka me i dan danas naziva k*rvom što se borim za svoje dete i nisam ga ostavila. Što sam došla kod njenih roditelja, sa kojima ne priča. Ne zbog muža, nego što imam dete. Videla sam je pre par meseci, imali smo neku zajedničku svadbu. Nije htela da uđe, ne zato što je žao, nego jer je isfrustrirana. Ušla je i počela da me ogovara, htela je da se posvađa sa mnom. Verovatno joj je bilo krivo što živim sa njenim roditeljima, a ona ne priča sa njima, jer je bio preči muškarac od mene – govorila je Viktorija.

Nakon ove potresne ispovesti, suze su preplavile Belu kuću, a svako je želeo da stavi Viktoriji do znanja da nije sama i da ima njihovu podršku, što joj je mnogo značilo. Aleksandra Subotić nije mogla da dođe sebi posle onoga što je čula, pa je jedva skupila snage da joj se obrati:

-Meni je ta cela priča bila strašna, i ja ne mogu da verujem da postoje takvi monstrumi. Drago mi je da naša država brine o tome. Ne mogu da zamislim šta se to dešava u glavi tih monstruma. Ja na tebe ne želim da gledam kao na žrtvu, nego kao na borca – rekla je Subotićeva, pa dodala:
Znam šta su ti neprijatni pogledi. Ja sam bila trudna u drugom razredu srednje škole, kad je išao taj medijski linč. Deca su surova. Saosećam se sa tobom i meni je mnogo žao svega kroz šta si prošla.

Međutim, tu nije kraj. Viktorija je takođe progovorila o svom braku i odluci da se razvede, s obzirom da su mnogi imali predrasude o njoj baš zato što se kao veoma mlada udala.

-Da li je bila zaljubljenost ili utočište i podrška, posle prešlo u naviku. Da je bila zaljubljenost to bi opstalo. Jednom mi je uzeo dete i nije ga vratio mesec dana. Kad je vratio nije ga vratio u stanju u kom je uzeo. -Kad smo dobili dete nisam mogla da čekam njegove roditelje, koliko god da prima para. Nisam navikla tako da živim, moraš da imaš za osnovne stvari za svoje dete. Nisam mogla da se nosim sa tim. Ne bih baš da pričam o bračnom životu. Njih je 13 bilo, jetrva sa četovoro dece, a ja jedina znam da kuvam. To nije znalo da se ceni, zato sam odlučila da ostavim dete bez jednog roditelja. Naravno, uz pomoć mojih. Razvela sam se pre mesec dana. Nisam stigla da promenim prezime. Ja sam dobila privremenu meru, tražio je da vidi dete. On traži da vidi dete kad se napije ili kad mu dune. Ne možemo da uspostavimo kontakt. Nisam mogla da rizikujem da mu dam dete, jer mi ga ne bi vratio. Nismo mogli da nađemo zajedničku reč. Dobila sam meru, nisam je ispoštovala, nije se ni on javljao. Prošlo je dva rođendana, dve Nove godine, on nije poslao jedan paketić. Dužan je svom detetu 260.000, nije u parama, ali ako ti ne razmišljaš o svom detetu… Dobio je od suda, ako ne ispoštuje, šta da očekujem? – pričala je ona.
-Da li si se srela nekad oči u oči sa popom koji te je silovao? – pitao je voditelj Milan Milošević.
-Ne, ne znam ni kad mu je stupilo na snagu. Možda sam ga jednom videla, na blic, ne znam kad – rekla je Viki.

Emisija se završila, a stanari Bele kuće koristili su slobodno vreme za druženje, kako to obično biva. Marijana i Marko Janjušević Janjuš priznali su simpatije, ali naglasila da neće ulaziti u vezu, pa iako se juče dogodio i prvi poljubac, oni tvrde da su i dalje samo prijatelji. Ipak, ostatak večeri proveli su zajedno:

Foto: Printscreen/Pink

-Sa tobom ako nastavim da se družim, znaš kako može da završi? Možemo da se zaljubimo. Ovde ne postoji osoba da ima simpatija, privlači te, a da se to ne desi. Ja bežim od tih stvari. Ne samo zbog sebe, nego zbog dosta stvari koje ja treba da pobedim. Meni ako se to desi, rećiću desilo se. Ja samo ne želim da se dešavaju stvare koje su mi se dešavale. To je jedan užasan čin za nekoga ko ima dete. To je bila tragedija svih tragedija. Svarno me je sramota. Ti od tri meseca svaki danas imaš scene udaranja, vriskanja, grebanja, plakanja – govorio je Janjuš.
Ti si prihvatio to sve. Ti na neki način voliš to – rekla je Marijana.
Ova rečenica je košarkaša razbesnela, pa je burno reagovao i povisio ton.

Naredna scena zasigurno je šokirala sve i izazvala lavinu reakcija, kako samih zadrugara, tako i gledalaca. Mensur i Car imali su najžustrije i najbrutalnije sukobe, a nakon emisije činilo se da su sve zaboravili, zakopali ratne sekire, pa se čak i sprijateljili. Naime, večerali su zajedno, u društvu lepših polovina, Milice i Sandre Čaprić, dok su sve vreme ćaskali i smejali se.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Pink.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar