Psovala drugaricu na sestrinoj sahrani, pa se obratila pokojnici: Znam da bi i ti isto uradila (VIDEO)

Napadnuta devojka bila je iznenađena

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/TikTok/jazzklassykushco

Bizarna scena sa sahrane obišla je svet nakon što je sestra pokojne devojke “otvorila paljbu” po jednoj ženi, tražeći od nje da napusti ceremoniju, prenosi The Sun.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Džesmin iz Kalifornije držala je govor u čast preminuloj sestri kada je ugledala devojku koju je njena sestra prezirala. Video sa sahrane skupio je više od 20 miliona pregleda na TikToku i podelio pratioce.

– Ti si lažna k*čka. Čak joj nisi ni bila draga. Duguješ joj novac. Nisam te ni videla da si išta donirala za njenu sahranu, pa si automatski diskvalifikovana. Možeš da napustiš prostoriju. Da. Zbogom, zbogom. Nemoj se praviti da si iznenađena – poručila je ljuta Džesmin gošći.

Još je nepoznato da li se zaista sestra pokojnice obraćala drugoj devojci ili je samo glumila za potrebe videa.

@jazzklassykushcoI hope I gave you the best funeral baby sis . Fly high ? ##restinpeace ##forever18 ##AEJeansHaveFun♬ you need to leave – m<333

Međutim, u razgovoru za Dejli Dot, Džesmin je otkrila kako bi njena sestra cenila takav gest. Naime, sestre su obožavale tinejdžersku seriju “Slatke male lažljivice” u kojoj je prikazano nekoliko dramatičnih scena na sahranama pa je devojka htela “sličan štih” na sestrinom poslednjem ispraćaju.

– Nadam se da sam ti pružila najbolju sahranu, sestrice – napisala je na TikToku.

Mnogi korisnici stali su uz nju tvrdeći kako je učinila ispravnu stvar, dok drugi smatraju da tako nešto nije primereno za sahrane.

“Briga me šta će drugi da kažu, moramo da da budemo realni. Svi su bili najbolji prijatelji kada neko umre”, “Potpuno podržavam ovo i rekla sam svojoj najboljoj prijateljici da ovo učini”, “Tvoja sestra je verovatno htela da to kažeš”, samo su neki od komentara.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, net.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar