Policajci ignorisali pljačku i tuču zbog ODNOSA u kolima: Kad su otkriveni, doneli su neočekivanu odluku

Nisu sprečili pljačku, a ni tuču ispred kluba

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: dailyadvent.com printscreen

Policajci Moli Edvards i Ričard Paton nisu se javili na poziv kolega kada se u toku njihove smene dogodili oružana pljačka i potom tuča.

Ne samo što su eskivirali odlazak na lice mesta kako bi baš u to vreme imali ljubavni odnos u kolima, već ni u bolnicu posle nisu otišli da obiđu ranjene u tuči, što im je bio zadatak.

Zbog toga su se našli pred Disciplinskom komisijom u gradu Sariju, nakon čega su svojevoljno doneli neočekivanu odluku da napuste službu.

Odluka je iznenadila njihove kolege jer su i Edvardsova i Paton važili za uzorne policajce kojima je očito afera pomutila razum, budući da su oboje u braku, odnosno počinili su prevare.

Da su Edvardsova i Paton u kolima bili u “akciji” potvrdio je neimenovani kolega koji je čuo da se neko od njih javio na radio, kao i da je potom čuo reči:

– Nee, pusti, hajde da se skinemo.

Moli Edvards i Ričard Paton koristili su rad u noćnoj patroli za aferu, Foto: Surrey police printscreen, dailymail.co.uk

Pljačka prodavnice elektronike dogodila se nešto pre pet časova ujutro kada su samo Edvardsova i Paton bili u tom reonu na dužnosti. Potom se više nisu javljali na pozive kolega. U isto vreme, u noćnom klubu dogodila se tuča, a dva lica su zbog povreda završila u bolnici.

Par policajaca se ni na to nije osvrnuo već je nastavio sa seksualnim aktivnostima u patrolnim kolima.

Na sve što su učinili tog jutra, Edvardsova i Paton slagali su šefove i oko trajanja afere. Uprkos tome što su složno rekli da su tri nedelje u vezi, ispostavilo se da afera traje čak tri meseca.

Izvor: Daily Mail

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar