Jeziv PRIZOR: Trudnica Marija pokušava da iskoči kroz prozor, kako bi pobegla od muža NASILNIKA (VIDEO)

Batista je momentalno uhapšen, a Mariji je pružena medicinska pomoć

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Twitter/Printscreen

Zastrašujuće scene obišle su svet iz Brazilske zemlje Rio de Žaneira kada je nesrećna Marija Hoze (35), koja je u desetoj nedelji trudnoće, bila spremna da se zbog muža nasilnika Votora Batiste (32) baci kroz prozor stana na drugom spratu zgrade u gradiću Duke de Kahias ne bi tako uspela da se spase.

Monstrum ju je, međutim, video u trenutku kada je ona izbacila nogu kroz prozor i momentalno je zgrabio za vrat, uvukavši je nazad u stan.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nesrećna žena je vrištala i dozivala u pomoć, vičući na sav glas, nastavivši da se bori s Batistom koji ju je, ne birajući način da je savlada, udarao gde je stigao. Stravičnu scenu snimile su komšije iz susedne zgrade koje su odmah pozvale policiju.

Batista je momentalno uhapšen, a Mariji je pružena medicinska pomoć.

Prema navodima brazilskih medija, Batista je postao besan nakon što je prošlog ponedeljka saznao da njegova žena, koja je očigledno bila zatvorena u stanu, danima kroz prozor bacala papiriće s porukom da joj je potrebna pomoć.

– To je bila obična svađa jednog normalnog para – branio se Batista u policiji, dok je nesrećna Marija otkrila kako ju je on kontinuirano tukao tokom dvogodišnje veze, a da je pretio smrću i njoj i njenom četvorogodišnjem sinu iz prethodne veze.

Marija je, inače, jednom već bežala od monstruma kada joj je u maju pošlo za rukom da iskoči kroz prozor i ostane nepovređena, prenosi Republika.

– Ljubomoran je i posesivan. Nije mi dozvoljavao da izađem na ulicu, samo sam mogla na posao, ali i njega sam izgubila jer mi je često zabranjivao i to. Ipak, bilo je trenutaka kada je obećavao da će se promeniti i ja sam u to verovala – ispričala je nesrećna žena kroz suze i istakla kako se, nažalost, agresija njenog muža samo intenzivirala kako je vreme prolazilo.

Načelnik policije Fernanda Fernandez je naglasila kako Hozeova najverovatnije ne bi preživela torturu da njene komšije nisu videle i snimile nasilje.

BONUS VIDEO:



Izvor: Republika

Komentari (1)

  1. Svi su nešto u mladosti hteli da se ubiju ili obese a zašto im to sada ne pada na pamet?Zreliji su ,pronašli su sebe u životu neki su odlično zaradili i više nego su očekivali tamo amo život je lep.Nećeš više jesti kačamak ili griz na vodi nego fina hrana ,jagnjeće i praseće uz dobro vino i varivo

    Odgovori

Ostavite komentar