Sutra se ZATVARAJU pojedini delovi u Beograda: Evo kojim ulicama neće moći da prolaze vozila

Od 7 do 18 časova pojedine ulice će biti zatvorene

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock / Smiljana Jovanovic

Manifestacija “Pešačka nedelja” će se odvijati od Slavije do Trga Republike ulicama Kralja Milana, Terazijama i Kolarčevom.

Linije javnog prevoza promeniće trase u nedelju, 19. septembra, od 7 do 18 časova zbog manifestacije “Pešačka nedelja” koja će se odvijati od Slavije do Trga Republike ulicama Kralja Milana, Terazijama i Kolarčevom. U tom periodu će ove ulice biti zatvorene za saobraćaj.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Trolejbuska linija broj 29 se privremeno skraćuje do Trga Slavija i nosiće oznaku 29L, dok će vozila na linijama 24, 26, 37 i 44, kao i minibus linija E2 saobraćati delimično izmenjenom trasom: Francuska, Trg Republike, Makedonska, Dečanska, Bulevar kralja Aleksandra i dalje redovnim trasama.

Vozila sa linije broj 31 će saobraćati delimično izmenjenom trasom Studentski trg, Vasina, Trg Republike, Makedonska, Dečanska, Bulevar kralja Aleksandra, Kneza Miloša, Nemanjina, Trg Slavija i dalje redovnom trasom, navodi se na sajtu gradskog Sekretarijata za javni prevoz.

Dodaje se da će autobusi sa linije 27, u smeru ka Trgu Republike, saobraćati delimicno izmenjenom trasom Bulevar kralja Aleksandra, Dečanska, Makedonska, Trg republike do terminusa, prenosi Tanjug.

Minibus linija broj E9 će u oba smera umesto preko Terazija saobraćati od Trga Slavija ulicama Beogradska, Bulevar kralja Aleksandra, Trg Nikole Pašića, Dečanska, Makedonska, Trg republike i dalje redovno, dok vozila sa linije 22A uopšte neće saobraćati 19. septembra.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar