Tadićevci OPLELI po N1: Za njih postoji SAMO Đilas (FOTO)

"Dakle, samo jedna grupa. Ako ste borac za objektive medije u kojim se zastupljenost ne meri uticajem na medije, onda ne bi trebalo da se hvalite tom činjenicom"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook/Printscreen

Portparolka predsednika Socijaldemokratske stranke Borisa Tadića Marina Komad napala je na Tviteru medij, koji se nalazi pod uređivačkom kontrolom lidera Stranke slobode i pravde Draganom Đilasom, navodeći da po njemu ispada da su na današnjem međupartijskom dijalogu pod pokroviteljstvom evroparlamenataraca učestvovali samo Đilas i Srpska napredna stranka.

– Kada pogledate N1 reklo bi se da su na dijalogu danas učestvovali samo Đilas i SNS. Tako izgleda izveštaj sa dijaloga na kom je jedna od glavnih tema upravo objektivno izveštavanje medija i ravnomerna zastupljenost svih aktera političkog života – napisala je Komad.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Na komentar da je bio i DS na dijalogu portparolka je odgovorila:

– Kao deo grupe okupljene oko Đilasa. Dakle, samo jedna grupa. Ako ste borac za objektive medije u kojim se zastupljenost ne meri uticajem na medije, onda ne bi trebalo da se hvalite tom činjenicom – objavila je portparolka predsednika Socijaldemokratske stranke Borisa Tadića Marina Komad.

Foto: Printscreen

Podsetimo, predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas, došao je na sastanak međustranačkog dijaloga, koji se vodi uz posredstvo evroparlamentaraca, sa namerom da se u razmatranje uzme njegov predlog o poboljšanju izbornih uslova.

Hoće da uređuje RTS i RTV, pa da se pita za sve! Đilas izneo svoje sumanute ZAHTEVE

On je insistirao da se govori o tome, a ne o postojećem dokumentu koji su ranije pripremili evroparlamentarci i dostavili svim učesnicima kako bi mogli da podnesu amandmane.

Kada su evroparlamentarci rekli da postoji dnevni red i da je dogovor da se govori o već postojećem dokumentu, on je napustio sastanak, a nešto kasnije su to učinili i predstavnici DS, PSG i Pokreta za preokret, a više o ovome pročitajte na OVOM linku.

BONUS VIDEO: 

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar