Direkor “Telekoma” Lučić ODBRUSIO Šolakovom čoveku: “SBB naneo MULTIMILIONSKU štetu državnom budžetu”

Potom je Lučić podsetio na još neke činjenice

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Tamara Trajković

Na panelu o telekomunikacijama u okviru konferencije “Digital 2021”, gde je trebalo da čelni ljudi vodećih kompanija govore o stručnim edukativnim temama, dogodio se pravi skandal! Naime, direktor SBB Milija Zeković iskoristio je priliku da se obruši na državu Srbiju, u maniru svog šefa Dragana Šolaka, prvog čoveka “Junajted grupe”, čiji je SBB deo.

Zeković je optužio državu da guši konkurenciju i da ne dozvoljava njegovoj kompaniji da se dalje širi, kao i da je Šolakova grupacija zbog toga podnela tužbu protiv Republike Srbije u Vašingtonu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Generalni direktor “Telekoma” Vladimir Lučić, iznenađen ovakvim postupkom Zekovića, nije hteo da ostane nem na izgovorene laži i na nastavak Šolakove kampanje protiv države.

‒ Nisam očekivao ovako nekorektan nastup direktora SBB, ovaj skup je zamišljen kao mesto za stručan, edukativan razgovor. I ne mogu da prećutim izgovorene laži ‒ smirenim tonom je počeo Lučić.

Potom je prvi čovek “Telekoma” podsetio na praksu SBB-a i “Junajted grupe” iz prošlosti i ukazao na činjenice.

Velika sramota SBB: Šolak “ukrao” Daru iz Jasenovca!

‒ Zahvaljujući ovoj državi, koju bez prestanka optužujete za sve i svašta, svojevremeno je napravljen SBB. Država vam je u nekim ranijim periodima dozvoljavala da rastete na ilegalnoj izgradnji infrastrukture koristeći upravo “Telekom” i elektromrežu države, čak u mnogim segmentima potpuno nezakonito, nanoseći multimilionsku štetu državnom budžetu i samim tim građanima. SBB je u svim većim gradovima imao 80-90 odsto tržišnog učešća, čak je i danas u Novom Sadu, na primer, tako. Postojao je kartel kablovskih operatera rukovođen SBB, nisu napadali jedni druge, a svi su napadali “Telekom” ‒ odlučno je objasnio Vladimir Lučić.

Potom je Lučić podsetio na još neke činjenice.

NASTAVAK OVE I DRUGE ZANIMLJIVE PRIČE PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU ZA 18. I 19. SEPTEMBAR

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO: 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar