U vezi ste na daljinu, ali ste se UDALJILI od partnera? Pet načina da OBNOVITE vaš odnos

Najpre morate u potpunosti verovati partneru

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
veza na daljinu
Foto: Shutterstock

Kada su partneri primorani da rade na različitim kontinentima ili u različitim zemljama, onda im jedino ostaje da budu u vezi na daljinu.

Takav odnos može biti i test vaše izdržljivosti, pa možete postati još sigurniji u vašu ljubav.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Međutim, veliki je broj parova koji ovaj test ne prođu.

To se dešava zato što oni uglavnom nisu ni bili spremni za ovakvu vezu, pa se vode time da je lakše prekinuti vezu na neki period, nego biti sa nekim od koga nas dele kilometri.

Ako želite da održite ljubav sa partnerom bez direktne interakcije, ovo su neke od stvari koje možete da uradite.

Često komunicirajte

Ovo je svakako ključ svakog dobrog odnosa, pa i vaše veze na daljinu. Kilometri vam neće predstavljati veliku prepreku ako vas dvoje stvorite naviku da pričate. Bitno je da održite komunikaciju na svakodnevnom nivou kako ne biste osetili odsustvo partnera, piše Informer.

Foto: Shutterstock

Verujte partneru

Ako dobro poznajete partnera i u vezi ste već uspostavili rutinu, nepoverenje ne bi trebalo da vam predstavlja problem. Pokažite razumevanje, poverenje je ključno u svakom, pa i u ljubavnom odnosu. Pre nego što se prepustite negativnim mislima jer vam se partner nije javio u dogovoreno vreme, sačekajte objašnjenje. Kako ne biste upali u zamku bujne mašte i iskonstruisali niz negativnih misli i razloga, otvoreno komunicirajte sa partnerom.

Rasplamsajte strasi

Bez obzira koliko često se višate, morate da se potrudite da održite hemiju. Zavodite ga i recite mu koliko ga želite i vodite ljubav kad god vam se ukaža prilika – i gde god.

Foto: Shutterstock

Kada niste jedno pored drugog, zavodite ga sms porukama. Pošaljite mu poruku u kojoj ćete nagovestiti da upravo radite neku senzualnu stvar tokom koje mislite baš na njega.

Ne zapostavljajte sebe

Nikako ne dozvolite da upadnete u depresiju ili neko loše stanje čekajuči vaš ponovni susret. Koliko god vam nedostaje, sve se lakše prebrodi sa prijateljima ili vremenom koje posvetite sebi. Veoma je bitno održati nezavisnost, kako jednog dana u afektu ne biste jedno drugome prebacivali upravo to što ste zapostavili sve zarad ove veze, iako vam to niko nije tražio, niti očekivao od vas.

Foto: Shutterstock, ilustracija

Nemojte da idealizujete partnera

Stručnjaci koji su se bavili istraživanjem veze i ljubavi na daljinu poručuju da u takvim slučajevima postoji opasnost od preterane idealizacije partnera. Viđate se retko i na kratko, pa je nekako i logično da ne možete da stvorite najrealniju sliku o partneru. Stvar je u tome što u tim trenucima zanemarujemo sitnice i loše navike jer ne želimo da gubimo vreme.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs, Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar