Prve reči slomljenog Željka Obradovića posle smrti Dude Ivkovića: Trener Partizana na ivici suza (VIDEO)

Popularni ŽOC jedva je uspeo da zadrži suze, kako ne bi zaplakao usred televizijske izjave

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/BC Partizan TV

Veliki je bio Dušan Ivković, a veličinu je prvim rečima o njegovoj smrti još jednom dokazao i njegov veliki prijatelj Željko Obradović.

– Naravno da mi je drago zbog Novice. Obeležio je jednu epohu igranja u Partizanu. Sve je bilo kako treba, on je održao govor u kom se setio svega što je bitno da pomene. Čestitam mu na svemu što je dao Partizanu i, naravno, pozvao sam ga da uvek dođe kad može kod nas na trening i da bude sa nama. Ono što je važno je da je na večerašnjoj utakmici prvi put ekipa bila ispred navijača. Hvala im što su došli u tolikom broju, što su podržali novi tim koji je tek na početku i što su ispratili mog velikog prijatelja Dudu Ivkovića na način kako je on to zaslužio.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Meni lično mnogo težak dan, mnogo emocija, probao sam da se što više koncentrišem na utakmicu. Igrači su odigrali izuzetno borbeno, Efesu je falilo mnogo igrača, pa su zato odigrali tako kako jesu. To je što se tiče utakmice. Još jednom, mnogo mi je žao što sam se jutros probudio i dobio tu tragičnu vest. Ne bih sada da pričam previše o mom i Dudinom odnosu, to je već poznato, a Partizan je večeras uradio sve da se oprosti od njega na adekvatan način. Biće, naravno, toga još, jer nam je on mnogo dao – rekao je Željko Obradović na ivici suza.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tegeltija Vladan (@tegeltijavladan)

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar