UŽAS

POSLEDNJI dani života slavnog glumca bili su kao iz horora: Žena ga držala u FEKALIJAMA i šamarala ga

Šokantni detalji isplivali nakon njegove smrti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen/Televisionarchives

Glumac Patrik Svejzi važio je za jednog od najvećih zavodnika osamdesetih godina, a najzapaženija uloga verovatno mu je bila ona u filmu “Prljavi ples”.

Patrik je preminuo 2009. godine u 58. godini života, a njegov put nije uvek bio lak.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, on je od malena voleo balet i bavio se plesom, a nakon što je povredio koleno i morao na operaciju, shvatio je da time više neće moći da se bavi. Tada je rečio da postane glumac.

Jedna od prvih značajnih uloga mu je upravo bila u filmu “Prljavi ples” 1987. godine, a 1994. godine zapao je u krizu nakon što mu se sestra ubila i odao se alkoholu.

Nekoliko puta je bio na rehabilitaciji, ali se uvek vraćao poroku. Kada se razboleo, dugo je krio svoju dijagnozu, a mediji su vremenom došli do informacija da je glumac loše i da mu je ostalo još samo nekoliko nedelja života.

Foto: Youtube/Printscreen/No Name

Nakon što je preminuo, saznali su se nimalo lepi detalji njegove borbe sa opakom bolešću. Kako su ispričali njegovi prijatelji stranim medijima, supruga se veoma loše ophodila prema Patriku i držala ga je poput zatvorenika na ranču i branila je bilo kome da mu dolazi u posetu.

– Zanemarivala ga je čim bi im Patrikov mlađi brat Don okrenuo leđa. Satima ne bi bila kod kuće, a kada bi Don došao, zatekao bi Patrika u fekalijama i urinu. Ako bi se Patrik i Lisa posvađali, šamarala ga je i grebala – izneli su njegovi prijatelji uz tvrdnje da je ona navodno varala Patrika, ali i da veza i pre Patrikove smrti nije funkcionisala jer je navodno Lisa pokušavala da nametne potpuni kontrolu Patriku, prenosi Espreso.

Pisalo se i da ga je Lisa dovela do to ga da ima samo 40 kila, kao i da je čak branila njegovoj majici i prijateljima da ga posete.

Patrikovu porodicu povredilo je i naljutilo i to što je Lisa rasprodala njegove suvenire sa filmskih setova, uključujući i kožnu jaknu iz “Prljavog plesa”. Patrikova rođaka Danijela Svejzije, kako se pisalo, tada pokrenula peticiju kako bi zadržala nešto od tih porodičnih dragocenosti.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Espreso

Komentari (4)

  1. ZAR NISU MOGLI DA PLATE NEGOVATELJICU. AKO JE OVO ISTINA, SKROZ JE NEHUMANO. POZNAJUĆI AMERE IMA OVDE ELEMENATA KRIVIČNOG DELA- NA ŽALOST SVE JE KASNO- A DA ZAMOLIM VAS ZA JEDAN KOMENTAR JER U NASLOVU NE ZNAM ČIJEM NEMA OSTAVI KOMENTAR. RADI SE O HOLANDSKOJ NADKULTURI SA FARSKIH OSTRVA,GDE SU DOMOROCI UBILI U TAKU OKO 1500 DELFINA. NE ZNAM ŠTA JE ODVRATNIJE- RUŠITI SPOMENIKE OD STRANE TALIBANA, BOMBARDOVATI DAMASK STAR 7000 GODINA ILI UBUJATI DELFINE PO INTELIGENCIJI IZNAD LJUDI A DOBROĆUDNO VAM PRILAZE.I JEDNO UPOZORENJE KOLIKO SU NEKI JAVNO ODVRATNI HOLANĐANI I BELGIJANCI SU JOŠ PODMUKLIJI.

    Odgovori

Ostavite komentar