Glavna madam u Srbiji: Žena POZNATOG pevača PODVODI devojke sa estrade biznismenima i fudbalerima

Nakon što im fizički izgled dovede do savršenstva, sledi lov na klijente

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Jedna poznata dama, koja je osim po privatnom biznisu koji joj je osnovno zanimanje, poznata i po turbulentnom braku sa poznatim pevačem, navodno se i tajno bavi podvođenjem devojaka.

Kako Kurir saznaje od dobro obaveštenih izvora, ona već neko vreme ima razrađenu šemu po kojoj nalazi lakomislene mlade devojke, željne lagodnog i luksuznog načina života. Njen zadatak je, navodno, da im to omogući, ali uz veliku nadoknadu, od koje svi imaju korist.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Izvor je opisao na koji način ova poznata žena devojke upućuje u posao najstarijeg zanata, ističući da joj je ključna stvar da one ostave što bolji utisak na potencijalne klijente. Zato ona, prema rečima izvora, u njih ulaže novac tako što im daje skupocenu garderobu, šalje ih kod poznatih estetskih hirurga kako bi se tamo ulepšale i popravile neke fizičke nedostatke. Nakon što im fizički izgled dovede do savršenstva, sledi lov na klijente.

– Glavna estradna madam devojkama savetuje na koja mesta u gradu treba da izlaze, koje restorane i klubove da posećuju, gde treba da sede i kako da se ponašaju. Kada uspostave kontakt sa bogatim muškarcima, vrlo brzo s njima stupaju u seks-šemu, a neke i u emotivnu vezu. U zavisnosti od toga da li, osim odnosa, ostvaruju i drugi vid emocija, te devojke tako i naplaćuju svoje usluge. Neke dobijaju novac posle odrađenog posla, a neke skupe poklone ako su s nekim muškarcem u vezi. Sve to one dele sa njom – navodi izvor.

– Zanimljivo je i to da većina tih devojaka, kada stupi u kontakt sa madam, i ne sluti da ih čeka uloga elitnih prostitutki. Ni u jednom trenutku ona ne pominje te reči, niti devojkama govori da treba da uzimaju novac od muškaraca u zamenu za odnos. Ona im postepeno objašnjava kako treba da izgledaju, da rade na sebi da bi osvojile moćne muškarce, a onda se ponudi da im pomogne davanjem garderobe ili plaćanjem estetskih intervencija… navodi odlično obavešteni izvor i navodi i primer jedne pevačice (identitet poznat redakciji) u usponu, koja je “karijeru” počela preko ove dame. Ona je na tom poslu upoznala jednog oženjenog fudbalera, koji je više puta igrao u našoj reprezentaciji, ali i u svetskim klubovima.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Kurir

Komentari (10)

  1. @Ona: Pa nije to besan ker pa da se "čuvate", ni vi ni vaša deca. Ako ste vaspitali decu na vreme, od malih nogu, kako treba, onda nemate čega da se čuvate i o čemu da brinete. A ako niste o kakvom čuvanju vi pričate?! To ko oni što kažu "vratite vojni rok da se mladi dovedu u red" pa time pokažu kakve su intelektualne gromade - ako se niste posvetili vaspitavanju deteta od malih nogu DŽABE bre, džabe! I nije krivo društvo za to kakvi su ispali nego ISKLJUČIVO VI roditelji! Ali najteže je sebe pogledati u ogledalo i suočiti se sa istinom, lako je kriviti sve druge.

    Odgovori

Ostavite komentar