Na njegovom grobu stoji EMOTIVNA poruka: Bio je velika zvezda, odao se alkoholu i umro u VELIKIM MUKAMA

Nije poklekao duhom, iako je imao jake bolove

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Pokojni pevač Amir Rešić Nino rođen je u Bosanskoj Dubici, a kada je iz islama prešao u pravoslavlje promenio je ime u Nikola. Nino je 2004. godine vratio je svoje prvobitno ime – Amir i prešao u islam.

Prvi album izdao je 1992. godine i vrlo brzo postao velika folk zvezda devedesetih zahvaljujući hitovima kao što su “Usne vrele kao žar”, “Udahni duboko”, “Što stariji sve mi više fali”, “Šta ću mala s tobom”, “Što mi noći nemaju svanuća”, “Donesi divlje mirise”…

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nino je nastavio da snima albume i tokom prošle decenije, a, kako se pisalo, porodični i lični problem doveli su do pada njegove karijere u ovom veku.

Nino se ženio čak tri puta. U svakom  braku dobio je po jednu ćerku Tamaru, Amelu i Sandru. Ninova ćerka Sandra Rešić poznata je kao zvezda “Granda”, a trenutno se takmiči u rijaliti šou programu “Zadruga”.

Nino je preminuo 2007. godine u 43. godini zbog perforacije pankresa uzrokovane dugogodišnjem prekomernim konzumiranjem alkohola, pisali su mediji. Pevač je sahranjen u rodnoj Bosanskoj Dubici.

Njegova ćerka Sandra jednom prilikom opisala je kako su izgledali pevačevi poslednji dani.

– Tata je prihvatio bolest i nije poklekao duhom iako je imao jake bolove. To su bile velike muke. Otišao je brzo, za sedam dana se sve izdešavalo. Ja sam bila uz njega poslednjih dana i do poslednjeg trenutka kada su ga odveli u bolnicu. Sat vremena nakon toga je preminuo – ispričala je Sandra Rešić za “Srpski Telegraf” i dodala da je njen otac bio veoma skroman i nesebičan čovek.

Foto: Printscreen/Youtube/Officielnikanalninoresiclegenda

Inače, na pevačevom grobu godinama stoji emotivna poruka, pisali su mediji.

“Ti najbolji brate, tako ću te zvati, u mom srcu živiš, tu ćeš i ostati. Voleo si život, imao si mladost, bio si naša sreća, bio naša radost, sudbina ti ne dade da dočekaš starost. Od Neše sa porodicom”, piše na pevačevoj večnoj kući, a ovu poruku ostavio je Ninov bliski prijatelj Nermin Ademović koji je uz pevača bio do poslednjeg dana.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Srpski telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar